reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Na razie doszłam do dnia :-D
nie mam kiedy czytac bo ciagle tu cos pisze :-D
Ja musze go odzwyczaic od żarcia w nocy, bo przestał od dwóch dni jeść w dzień, pewnie od tego że mu się skończył skok wzrostu i w nocy nie powinien.
W dzień większość śpi 2x1godz lub 1x1-2 godz.
W nocy powinien spać 11 godzin. Jak mniej śpi to przeważnie dlatego, że w dzień za dużo śpi i stąd budzić. Jak ci pierwszą drzemkę śpi dłużej to pewnie dlatego, że w nocy za krótko.
Kaloszki 18 dobry numer :-D Mój 21 nosi.

Dita, Baby Orajel to się nazywa, może masz Orajel nie Baby i to dla starszych?
Benzokainę 75mg/g zawiera

no żesz ku rwa, mówiłam babie ze to dla dziecka, pipa jedna,
I co ja teraz z tym zrobię???? 29,90 !!!:wściekła/y:
Jeszce żeby mnie zęby bolały, ale mnie nie bolą, bo mam wyleczone, kurde, no.....;:wściekła/y:

dita, na pewnomorajel baby kupilas???
Orajel Baby - Apteka internetowa Aptecus - tanie leki, lekarstwa, kosmetyki Vichy, Eris, Avene i wiele innych

maja
- moj mial kaszel przez caly okres kataru, akurat wtedy byla akcja z tym paznokietkiem, to poszlam do lekarza i nic mu nie zapisala, nic mu nie bylo. dawalam 20 kropel cebionu na 300ml flaszki z herbatka (mniej wiecej caly dzien pije ta flaszke) i duzo oczyszczalam nosek (tetrisal lub sol do nosa, fridowanie, potem euphorbium). i tak 8 dni... ;-)
a kaszlal kilka dni po katarze jeszcze, chociaz w oskrzelach bylo czysto. i wsio git.

kurde, ja tez kolo niego stoje, glaszcze, przytulam, klade jak wstanie. ale jak tylko klade, to ryk do potegi. ehhhhhh musze cos madrego poczytac..!

sugar, pamietam o waszej owcy i kurcze na pewno nowa dzidzie bede przyzwyczajac do takiej zabawki. ale moj nie toleruje zadnej. bralam go na rece, tulilam, a miedzy nami byl jakis misiek. i g to dalo. nie znosi miska i juz. dostaje szajby, jak mu go podaje.

Aenye - no, bo się boi zasnąć, bo jak zaśnie to odchodzisz. Jedyna metoda to nie tulić. Wtedy przed i po zaśnieciu jest ta sama sytuacja. I się mu nie zmienia.
Idę dalej czytać

Wy to chociaż macie dwa pokoje. Mnie czeka usypianie z pobytem w kiblu fak.

Kasia :-D:-D:-D:-D
Aenye a jak go usypiasz w dzien?????
bo z tego co pamietam u Was krolowal bujak i moze dlatego tak sie teraz dzieje ze Filip wybujany usnal, przenosilas go gdzie indziej do spania i ten wstawal w nocy zdezorientowany? Sprobuj najpierw go pozadnie nauczyc zasypiania w lozku w dzien a potem zaczniecie pracowac nad noca.

Dita trzeba bylo 8 nie wyrywac, zel by sie przydal teraz !!!

reklama
pingwinek - hehehehe:-D:-D:-D

Byłam właśnie w aptece obok mnie - kupiłam ten właściwy orajel.
Pier dolnieta aptekarka sprzedała mi żel dla dorosłych, no ku rwa.
Co ja z nim teraz zrobię????
Nie pójdę oddać, bo ynteligentna wywaliłam rachunek.
yyyych....:confused2:

Do góry