reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dziewczyny dzieki!!! Bardzo mi milo!!! Moja sis byla bardzo dzielna, znieczulenie spowodowalo ze nie czula skurczy i ciezko bylo przec ale i tak dobry wynik 3,5 h po odejsciu wod...wlasnie wyszedl od nas maz mojej sis, wczesniej bylismy u naszych rodzicow opijac sprawe...to ze gratulujecie wiele dla mnie znaczy, to bardzo mile z Waszej strony!!! Jestescie super ;)

reklama
ja nie moge sie doczekac az zamiescisz zdjecia maluszka
strasznie mnie wzruszyly zdjecia Piotrusia
najwazniejsze ze oboje sa zdrowi :)

agaton gratuluje!:-)
aenye bidulo.. życzę aby twojemu synkowi szybko paluszek sie goił
wszystkim chorym dzieciaczkom zycze szybkiego powrotu do zdrowka!

Nasz Filip też już dwa razy nabił sobie guza, u takich malutkich dzieci to normalka nie upilnuje się nigdy tak na maksa.. taki life dziewczyny.

pozdrowionka!!

Saraa - dobrze powiedziałaś dziadowi, ja też miałam przyjemność z lekarzami dyżurnymi z pogotowia, ci to jak nogi osobno w worku nie przywieziesz, to nie wiedzą czego tu szukasz po nocy :wściekła/y: Dobrze, że z Olinkiem wszystko ok, na twoim miejscu też bym jechała :tak: Buziaki!!

Maja, no pewnie że się cieszyć!!! Mnie też przeraża i kredyt i odsetki, ale jak mówią dziewczyny, teraz kredyt to norma! No i super, że wam przyznali, my mieliśmy z tym mega problem, tylko jeden bank na kilkanaście nam przyznał kredyt

Atol, doskonale rozumiem, ja też się wkurzam z tego samego powodu właśnie. Jakby nie mogły sobie wybrać innego tygodnia na chorowanie :baffled:

Ania - ja zgłaszam akces do kina jak najbardziej :-)

Agaton, pisz wieści z frontu, a jak maluszek? Duży, mały, włosaty? :-)

U nas guzów nie było, ale są czerwone pręgi od szafek notorycznie na łbie, choć ostatnio ich ilość spadła, bo się siadać nauczył demonik.

W ogóle noc była nie najgorsza, tj ja zasnęłam jak zabita i wstawał D. :-D
Ogólnie demon nie najgorzej, zobaczymy jak z jedzeniem, doszedł kaszel do kataru.
Właśnie się obudził, idę wcisnąć mu kaszy może:-)

ja rowiez witam
mam ostatnio tyle na lbie ze tylko nadrabiam
obolalym dzieciaczkom wspolczuje
chorym zycze zdrowka
zestresowanym mamuskom spokoju
schodzace paznokietki odrastaja i zycze im zeby rosly szybko

z przegladu u lekarza brunka:
wazy 9100, dobrze rozwyniety, ma b.wrazliwa skore i rosna mu kolejne 2 zeby-kly
dostal recepte na witaminki, wapno i rozne mascie
jak nie chce jest nie zmuszac bo on wie najlepiej, nie jest za chudy
ale ok

reklama
witam mamusie chciałam się zapytać ile ząbków mają już wasze dzieciaczki moja mała ma tylko jeden dolną jedynkę:-)

Do góry