reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Gratulacje dla cioci :-):-):-)

Mi demon coś osłabł, nie je i trochę rozpalony, ale niby tylko 37 w pomiarze, więc na razie wysłałam z babcią na dwór przespać. Ciągle śpi zresztą. Zapisałam na jutro do lekarza, bo dziś miejsc nie było...:dry: Na razie jeszcze na uszach nic, śpi z podniesionym łóżkiem więc może będzie ok. A ja zdycham, sprzątam dom całe Boże dnie... :-p:-D

laski, nie mam czasu nawet czytac...

jestem zalamana, rycze, po prostu masakra.. mlodemu schodzi paznokiec :-( pare dni temu przycial sobie troche drzwiami, ale nawet nie pisalam, bo nie wygladalo na nic groznego...
a teraz bawil sie czyms, patrze, a niemal caly paznokiec odszedl..

czuje sie jak matka meliniara, jakbym nie pilnowala go (faktem byl pod opieka mojej babci, ale bylam wtedy w domu).. chwila nieuwagi.. jest mi tak strasznie przykro..

w ogole nie umiem mu zrobic pacynki na tym paluszku, co chwile sciaga, co zrobie.. na razie wiec zakleilam duzym plastrem i owinelam tasma izolacyjna, zeby nie sciagal, bo juz 5 plastrow poszlo..

straszne, straszne :-(

Agaton gratulacje dla siostry i dla Ciebie ciociu ! ;-) Antoś - śliczne imię ! :tak:

Maja - daje się tyle na ile kogoś stać ;-) ( bez przesady oczywiście )

Patrycja pocieszam Cię wirtualnie , chociaż wiem , ze może to mało pocieszające :sorry2: nic się nie martw - co się stało to się nie odstanie - następnym razem poświęcisz mu więcej uwagi i tyle :tak: spoko wodza i utul Filipka !

Atol zdrówka Hani życzę
i całej zasmarkanej reszcie również :tak::-)

Witaj Olii :tak:

Pogoda do pupy się zrobiła , aż płakać się chce i to akurat teraz :no:

Aenye, biedulko, przytulam :-(
Paznokietek odrośnie, mój brat sobie przytrzaskiwał notorycznie, jeden u nogi i jeden u ręki mu zlazł i spoko odrosły, nic nie widać. Także tylko czasu potrzeba, a będzie ok. :tak: Nigdy nie da się upilnować tak, żeby się nic nie stało, po prostu dzieciaki są szybsze niż Wiedźmin :tak: Nie obwiniaj się, jesteś super mamą dla Filipka :tak::tak::tak:

Jakie sa objawy choroby ucha u dzieci?

Caluje paluszek Filipa... bardzo mi was obojga zal

Caluje chorego Piotrusia i Natke i noge Kate

i witam Antosia !

Nieistotna, główny objaw to - dotknięcie ucha wywołuje mega wrzask, a czasem też może sączyć się ropa (żółta).

Hej Olii:-)

reklama
Do góry