reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

tez sie witam z mega dolem

dzis siede w domu bom i ja chorobe zalapala, jutro urlop (ten na wyjazd do Istebnej co mial byc) wiec tez do pracy nie ide

bedziemy cala rodzina sie kisic w domu, bossko po prostu:angry::angry::angry:

reklama
hej, kochane :-)

dzieki za paluszkowe wsparcie... bylismy u lekarki, fajna babka, dala skierowanie do zabiegowego i tam zrobili mu swietny opatrunek, mlody wyglada jak maly kickboxer, szczegolnie, jak robi kosi kosi ;-)
ogolnie dzis po poludniu mam mu zdjac juz bandazyk, dac wode z mydlem do zabawy (zeby wymoczyl paluszka) i czekac, az sam odpadnie, tak ponoc bedzie najlepiej. boje sie tego, brrrrrrr...! a potem znowu zawinac na noc z rivanolem i codziennie patrzec, jak sie goi.
troche mi lepiej, bo mnie w tej przychodni pocieszyli, i mama tez. bedzie trauma do konca zycia i tak.. np. mi nigdy nie zszedl paznokiec..
mlody sie az tak mocno nie uderzyl, naprawde, nawet nie plakal za bardzo. ani nie spuchl paluszek, leciutko zaczerwieniony byl tylko opuszek i juz. paznokiec nie podbiegl krwia, wiec nie spodziewalam sie :-( a jednak.. pewnie dlatego, ze te malenkie paznokietki sa jeszcze mieciutkie bardzo :-(

dobra, zmieniam temat :-) bo smece, wiem, ale musze sie wygadac. :-)

atol, kasia, dita
- wspolczuje chorobsk, co za syf, ze akurat teraz!!!

sa_Raa
- i wypadkow strasznych tez wspolczuje :-( ale najwazniejsze, ze wsio ok. i super im przygadalas!! kuzyneczka Filipka ostatnio z calym impetem wpadla doslownie 2cm nad oczkiem w ostry rog.. ma siniaka wielkosci sliwki i normalnie dziurke w czole :szok: ale to taki maly wiraha ze masakra :-) nie zatrzymasz! codziennie ma nowe guzy. wczoraj nawet ponoc sobie cos z kostka zrobila, bo srednio chodzi :szok: w ogole to dziecko, ktore sie _nigdy_ nie zatrzymuje. najwyzej, zeby cos zjesc. a tak to non stop biega. nie usiadzie na minute nawet :-) ale slodka kruszynka :-)

Roni
- owszem, ja do kina chetnie :-) znajde opieke dla mlodego i jush :-) a jaki film bedzie?

pytam bo niedługo kończy 10 miesiecy i myslałam ze powinna mieć już conajmniej kilka zabków wszyscy sie dziwia ze ma tylko jeden mam syna 13 lat ale u niego szybko pojawiły sie zęby :-)

Kate, niestety nie pojadę, zaczął kaszleć i nie wiem co się rozwinie, idę zresztą do lekarza, spytam.

Po lewej - śledziona, trzustka, ale naprawdopodobniej to jelito po prostu, bo w/w rzadko bolą, jak już trzustka, ale to jest ból nie punktowy, tylko tak jakby się na brzuchu obręcz zaciskała.

reklama
To chyba jelito:-D
od wczoraj mnie pobolewa
nigdy nie miałam takiego czegoś
ale mam nadzieję, że jutrzejsza wódeczka przeczyści:-)
No i szkoda, że Was nie będzie:-(
ale może jadnak... coś się zmieni i lekarz pozwoli
ale nawet jak lekarz pozwoli, to D nie pozwoli:baffled:
i was nie będzie /ale mam nadzieję, że jednak ozdrowienie nastapi/
szkoda:-(

Do góry