reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

U nas dostaliśmy pamiątkową łyżeczkę i zabawkę dla dziecka od chrzestnego. Od chrzestnej kaskę i jakieś ubranka, bo nie wiedziała co kupić. Ale mi się wydaję że fajne takie pamiątki.
Z ciekawych dostaliśmy: Wyhaftowanego Anioła Stróża z imieniem i data urodzenia dziecka; kocyk z utkanym imieniem i datą (super fajny cieplutki, teraz do spania okrywamy), właśnie jakieś łyżeczki, smoczki, ryngrafy. :) Mi się podobają takie pamiątki. Kasa to taki bezosobowy prezent, choć przydatny nie powiem ;-)

Z kasą to ja zawsze tak daję, żeby nie stracili (podobnie jak z weselami), jak np. po chrzcie jest obiad w knajpie, to można sobie policzyć ile za was płacą i dodać coś od siebie jeszcze.

reklama
Ubranko mala ma po Marice wiec nie bedzie potrzebowala nowego.
Kupie wlasnie jakis taki srebrny pamiatkowy gadzecik. Z kasa musze sie naradzic z M co do tego ile.
Dzieki dziewczyny

do lasek doswiadczonych w 3dniowce
ile ma trwac ta wysypka? i kiedy moge wyjsc z nim na dwor?

Maja z kasa to roznie daja 200-400 ma weselach 300-500
ale to zalzy od portfela bo i na 100nikt sie nie obrazi

wydaje mi sie ze pamiatki i przedmioty sa lepsze... a moeze poprostu zapytaj czego potrzebuja?

ja nie chcialabym by ktos mi podarowal niepraktyczna srebrna lyzeczke :) ale to moje zdanie, wolalabym cos innego (ja ostastnio dostalam kase od babci i maialam kupic cos na pamiatke wiec kupilam duzy, metalowy stojacy zegarek dzieciecy, bedzie pamiatka na lata i praktyczna :)

wysypka oznacza koniec choroby, trwa nawet do tygodnia, ale codziennie blednąc, jeśli nie ma już gorączki, na dwór można.

:angry:faken szit, Hanke boli ucho, a ja w pracy

ciocia dzwoni ze Hania ryczy jak bobr, ze ja ucho boli

fak fak, fak od tego cholernego kataru chyba zapalenia ucha dostala, to i bez pieprzonego antybiotyku sie nie obejdzie, a tak sie chwalilam ze do tej pory antybiotyku nie brala:angry::angry:

cos mi sie widzi ze moj wyjazd sie jakby oddala

reklama
Do góry