reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

dzisiaj wpadł na chwile brat T. z żoną i Juleczką i jak tak sobie porównałąm nasze dzieci (ten sam rocznik tylko J. jest z lipca) to Olivierek jest nad wyraz roześmiany i chodzący:-Dno i cygańskie dziecie - do wszystkich pójdzie i japule cieszy:-D

od jutra siadam do książek brrrrrrr......mam tego dość:eek:

kate naprawde coś nie ten teges w tej szkole..

reklama
Klasy I-III to kształcenie zintegrowane
pytam z czym zintegrowane /czyli wszystkie przedmioty jednocześnie/
i że mam w rodzinie nauczycielkę klas początkowych, to ona mi wyjaśniła,
że chodzi też o korelację szkoła-uczeń-rodzic-szkoła
super co?

dobra dzisiejsze zmiany pogodowe i anomalie :cool2: sprawiaja ze ledwo siedze
spac mi sie chce na maksa, mam zgage, plecy mnie bola, oddycham jak chlop na polu przy ziemniakach a moj zoladek sciska niewidzialna sila z kosmosu
jesuuu
ide spac
arivederczi:shocked2:

ejo

sugar jak cie czytam to mi sie humor poprawia:-D

ja nie mam czasu na bb teraz:no:

powinnam juz isc spac bo jutro 6 pobudka i do roboty:eek:

ja tez sie zastanawiam jak to z podroza do Istebnej bedzie, bo moja Hania ma chyba nawrot choroby lokomocyjnej, juz nie miala, a jak wracalismy z 3miasta to zrzygala sie dwa razy, fotelik do prania, syf w samochodzie, rewlka normlanie:szok:

dzis bylam z Helen u ortopedy, wsio ok

a z Hanka na bilansie 2 latka, ma jakies szmery w sercu i mamy skierowanie do kardiologa fak:angry:

staram sie nie martwic na zapas, ale jednak humor troche gorszy

wczorajsze Naj dla Mariczki
no i dzisiejsze STO LATEK dla Piotrusia!!

a mnie mój wkur...mąż obudził chociaż się zarzekał, że tego nie zrobi
miał wczoraj zawieźć małego do mamy bo ja mam się uczyć to stwierdził, że dzisiaj go weźmnie bo on tak lubi z nami spać. T. poprostu nie może zdzierrzyć, że ja śpie dłużej niż on i słysze ciągle, że mam się przyzwyczajać bo jak do pracy pójde.......srata tata na co mówie, że jak pójde to będę wstawała a narazie nie ma takiej potrzeby
żal mu DU.. ściska świnia jedna:angry::wściekła/y::-( jest mi smutno i zarazem jestem taka zła na siebie i na niego............

reklama
Sto lat dla naszych grudniowych jubilatkow!!!!! MARICZKI i PIOTRUSIA

Sa_raa wspolczuje. Szkoda ze rozmowy z nim niczego nie daja.

Atol glowa do gory bedzie dobrze.

Kasiu my w pazdzierniku sie porywamy na jazde autem....1600km.Po pierwsze juz fotelik przedem kroluje od 3 tyg,po drugie jedziemy na noc. A potem jak sie obudzi kolo 6tej to bedziemy jechac i sie zatrzymywac na pol godzinki i bedziemy "meczyc"mala.

My wczoraj na szczepieniu gruzlicy,mala odwazna, lekarz zdziwiony ze chodzi sama i powiedzial debil zeby jej nie pozwalac bo nie majeszcze zrosnietego czemiaczkai jak sie gdzies przywali to bedzie zle. Ciekawe tylko jak jej nie pozwolic,maz sie wkurwil i sie spytal czy mamy ja wiazac????? Musimy zmienic tego dupka, na pediatre mamy juz namiary. Poza tym 7650 wazy i ma 68cm.

Poza tym od kiedy mala sama chodzi mamy trszke lepiej bo ma wieksza potrzebe eksploracji,ale jak u Kate o wiele mniej sypia.Jedna drzemka w ciagu dnia to max.

Do góry