reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aha - kate - Kasia i czarna Dorotka - dziękuję za popodbijanie mojej aukcji - sprzedałam kurtałkę a 2 zł więcej niż wydałam;-):-D:-D:-D

Nie ma to jak klan z bb:cool2:

reklama
a u nas okropna noc, Filip budzil sie co chwile odkad polozylam go spac, o 23 dalam mu czopek, ale nic nie dalo. o 1 sie obudzil, centralnie - oczy jak piec zlotych i gada. no szlag mnie trafil, Dawid usypial go w foteliku, ale on tak 15 minut spal i znowu sie budzil, a ja go caly czas bujam. w koncu zaczal mocno plakulic o 3, cos sie prezy, zrobil kupe. przebralam, ale juz wiedzialam, ze to brzuch pewnie, bo to taka mini mini kupka byla... no i sie zaczelo masowanie, przyciaganie nozek do bunia itepe... zrobil az 5 kup w nocy!!! ostatnia juz spora, zrobil na stojaco, ale az plakal, biedulek, z wysilku.. chyba z 10 minut cisnal :-( i zazadzil nas totalnie, tak walily te gowienka, jak nigdy. normalnie kwas siarkowy to pikus.
ale mi go bylo zal... dalam smecte i zasnal, spalismy do 8.30 z jedna pobudka tylko.

nie wiem, po czym, niczego nowego nie jadl wczoraj, moze tylko winogronka na swiezo, dawid mu ze 4 obral i wyjal pestki, bo maly go nie odstepowal, zjadl wszystko (tak fajnie gryzie ostatnio bezzebnie ;-) ) no ale nie pierwszy raz jadl winogrona!!

eeeech, biedulek... zebow nadal nie ma. do srodka mu rosna chyba.

ale dalam oPIS kupowych problemow :rofl2: smacznego!

Kinga moje gratulacje i oczywiscie najlepsze życzonka :tak:, wygladalaś bardzo ładnie :tak:
Aenya biedny Filipek, tulę :tak: u nas tez po raz po winogronie była twarda mocno kupka

reklama
dziękuję Kamilko za pamięć:-D:-D:-DJako że keszu nie mamy wcale - mąż mi powiedział,że na imieniny dostanę w październiku bilet do kina:eek:. W październiku.:eek::-D

Aenye - pierwsza rocznica - no no no :tak::-D Wszystkiego najlepszego:tak::tak::tak:

Kinga
- ślicznie wyglądałaś. Więcej fot!!!

Do góry