reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
a u nas okropna noc, Filip budzil sie co chwile odkad polozylam go spac, o 23 dalam mu czopek, ale nic nie dalo. o 1 sie obudzil, centralnie - oczy jak piec zlotych i gada. no szlag mnie trafil, Dawid usypial go w foteliku, ale on tak 15 minut spal i znowu sie budzil, a ja go caly czas bujam. w koncu zaczal mocno plakulic o 3, cos sie prezy, zrobil kupe. przebralam, ale juz wiedzialam, ze to brzuch pewnie, bo to taka mini mini kupka byla... no i sie zaczelo masowanie, przyciaganie nozek do bunia itepe... zrobil az 5 kup w nocy!!! ostatnia juz spora, zrobil na stojaco, ale az plakal, biedulek, z wysilku.. chyba z 10 minut cisnal :-( i zazadzil nas totalnie, tak walily te gowienka, jak nigdy. normalnie kwas siarkowy to pikus.
ale mi go bylo zal... dalam smecte i zasnal, spalismy do 8.30 z jedna pobudka tylko.
nie wiem, po czym, niczego nowego nie jadl wczoraj, moze tylko winogronka na swiezo, dawid mu ze 4 obral i wyjal pestki, bo maly go nie odstepowal, zjadl wszystko (tak fajnie gryzie ostatnio bezzebnie ;-) ) no ale nie pierwszy raz jadl winogrona!!
eeeech, biedulek... zebow nadal nie ma. do srodka mu rosna chyba.
ale dalam oPIS kupowych problemow
smacznego!
ale mi go bylo zal... dalam smecte i zasnal, spalismy do 8.30 z jedna pobudka tylko.
nie wiem, po czym, niczego nowego nie jadl wczoraj, moze tylko winogronka na swiezo, dawid mu ze 4 obral i wyjal pestki, bo maly go nie odstepowal, zjadl wszystko (tak fajnie gryzie ostatnio bezzebnie ;-) ) no ale nie pierwszy raz jadl winogrona!!
eeeech, biedulek... zebow nadal nie ma. do srodka mu rosna chyba.
ale dalam oPIS kupowych problemow

K
Kinga85
Gość
czarna551
Fanka BB :)
Dita nie ma za co:-) polecam się na przyszłość
Kinga prześlicznie wyglądaliście
dawaj więcej fotek

Kinga prześlicznie wyglądaliście

kamila1983
Kinga moje gratulacje i oczywiscie najlepsze życzonka
, wygladalaś bardzo ładnie 
Aenya biedny Filipek, tulę
u nas tez po raz po winogronie była twarda mocno kupka

Aenya biedny Filipek, tulę

kamila1983
Aenya Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy waszego ślubu aby wasza miłość rozkwitała
kamila1983
:-) Edytko buźka z okazji imienin :-)
sugarspunsister
matka polka superstar
kinga gratulacje
sliczna szczuplutka i powabna Panna Młoda!!!
i do tego w wersji blond widze!!!
czekamy na foty i opisy
:-):-)
sliczna szczuplutka i powabna Panna Młoda!!!
i do tego w wersji blond widze!!!
czekamy na foty i opisy
:-):-)
reklama
dziękuję Kamilko za pamięć

Jako że keszu nie mamy wcale - mąż mi powiedział,że na imieniny dostanę w październiku bilet do kina
. W październiku.

Aenye - pierwsza rocznica - no no no
Wszystkiego najlepszego

Kinga - ślicznie wyglądałaś. Więcej fot!!!

Aenye - pierwsza rocznica - no no no

Kinga - ślicznie wyglądałaś. Więcej fot!!!