reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kinga wszystkiego naj dla Was na nowej drodze zycia!!
Pięknie wyglądałaś!!

..aenye utul Filipka bidulek malutki, wszystkiego naj z okzaji roczniczy no i gratuluje wpisów może przyjdziesz do mnie na wydział mi też dwa brakują:nerd:

STO LAT dla Olafka
następne w kolejności STO dla mojego Dziecia
no i dzisiejsza stówka dla Iggiego
i dla Juleczki od Kuleczki:-D

my w domku od niedawna, weekend był nawet nawet
ale i tak się nie wyspałam a tak na to liczyłam:-(
jutro znowu do książek brrrrr....jak mi się nie chce:confused2:

NO TO JESZCZE RAZ:

OLI - WCZORAJSZE STO LAT!!!!!!!!!!!!!
IGGY, JULKA - STO LAT!!!!!!!!!!

I dzięję jeszcze raz za życzonka - bardzo lię tę datę.... Aha - aenye - tego dnia razem z wami obchodzą rocznice moi rodzie.... (29 lat) - w takim razie życz.ę Wam tle rocznic razem ile moim rodzice są ze sobą...a nawet więcej!!!!!!!!!!
Ps. Gorzka wódka gorzka wódka, nie będziemy pili....
(czy u was też się to śpiewa????):-D

Kinga wygladlas wprost przeslicznie

Aenye wszystkiego naj dla Was kochani ,no i ucaluj Filipka

Dita sto lat....mamnadzieje ze pijesz? :-)

HEHEHE- dziękuję jeszcze raz i piję ,za nasze zdrowie piję, a jakże, hehehe :-D:-D:-DI nawet wiecie co stwierdziłam??? Chce trzecie!!!! Chłopczyka tym razem ,ale co by nie było, chcę;-):tak::-D:-D:-D

I jak ciut wytrzeźwiałam, stwierdziłam ,że poczekam z 5 lat, niestety, ale musz zdobyć lepszą pracę, lepsze zarobki, musimy wykończyć pokoje na poddaszu.....
Ala podrośnie, będzie miała 11 lat... będzie małym pomocnikiem... Zresztą już jest - w Nat jest zakochana....

O Jezu, najważniejsza ta praca,,,,:sorry:
I kocham dzieci - grzeczne jak Natka - nagroda za wychowanie Ali...:-D - gdyby ktoś nie kapował - Ala to taki mały Filip nieistotnej ,czy aenye....:-Dczyli wybitnie-wymagająca-utulenia -co-godzine-wydrzymordka....
A Natka - Jezu, ja mam małe dziecko???? Siakoś nie zauważyłam...:cool2:.

a ja sobie popijam meliske, robie pazurki i katuje uwielbiane desperate housewives!!! zajebisty, najlepszy serial :cool2:

dziekuje bardzo za slowa pocieszki po nocce, zobaczymy, jak dzisiaj..
i dziekuje za zyczonka :-) u nas dzien jak codzien, nawet nie zlozylismy sobie tak naprawde zyczen.. zero romantyzmu i te pe. moze za tydzien nadrobimy.

dzis na festiwalu fajowo, od jutra praca.. ale fajnie sie zapowiada!
jeszcze tylko rano jedno zaliczenie i ufffff. potem dopiero cos w pazdzierniku.

buziam i do zoba :-D

reklama
chyba do testowania!!!!!!!!! nie trzymaj nas tak w niepewnosci, plizzz :-D

witam sie i ja :-) zaraz doslownie musze pedzic na uczelnie na zaliczonko, potem do pracy... ale najpierw musze sie odpicowac. auc. jak dawno juz sie nie stroilam... a tu musi byc elegancko i niemalze galowo. fajnie, sie troche inaczej "byc" chociaz przez tydzien :-)

Do góry