reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

KINGA z najlepszymi życzeniami, by szczęście nie znało miary, by codziennie świeciło słońce, a Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.
Wielu miodowych dni, Wspólnych radości bez trosk, Spełnienia wymarzonych chwil, Oby sprzyjał Wam los!

Olafku 100 lat:-)

reklama
ale tu masakryczne pustki dzisiaj...

pochwale sie, ze dzis zdobylam dwa wpisy ZA NIC :-D w sumie czekalam na babke od 11 do 18 i umieralam z nudow (wydzial w remoncie, nawet automatu z kawa nie bylo, musialam na prawo smignac sie wspomoc), powtarzajac najnudniejsze notatki w zyciu.. ona przyszla, wraz z nia nagle znalazlo sie jeszcze 6 osob, i wszystkim dala wpisy za darmo ;-) nawet sie slowem nie odezwalam! i pracy nie musialam pokazywac :-) no mniammmm!!! a mialo sie ciagnac do pazdziernika to zaliczanie u niej, bo ona raczej z tych mlodych wykladowcow, pelnych entuzjazmu i "optymizmu poznawczego", co nie odpuszczaja latwo (ponoc :rofl2:) i chyba znowu mialam farta :-D dwa przedmioty za jeden usmiech!! to sie ma gest :rofl2:

ale wymeczylam sie tym garazowaniem na wydziale i padam na pysk.. wiec ide lulu.. posmigam troche HP i tyla mnie widzieli. mam nadzieje, ze Filip da mi spac, bo ponoc tesknil za mna (fakt, jak przyszlam, to nie chcial sie odkleic na chwile nawet, u innych beczal). czopek w dupke, przytulaniec i byle do rana..

a od jutra festiwal.. jeszcze jutro preparation, ale od poniedzialku powazna robota :-) erghhhh

rocznice slubu mamy jutro.. beka.. kiedy to minelo!! i nic nie mamy zaplanowane, bo z kim niby dziecko zostawic..

Kinga na pewno sie super bawicie, Wszystkiego najpiekniejszego dla Was. Szanujcie sie i kochajcie a swiat bedzie Wasz

Olafku sto lat usmiechu i pysznej zabawy

pingwinku wracajac na chwile do tematu aut, wspominalas cos o stornach dla profesjonalistow, isteniej cos takiego, moze podac przyklad jeden? czym sie roznia?

Nieistotna ja osobiscie nie znam tych stron tylko napisalam ze nasz znajomy szrociarz szuka auta na stronach dla profesjonalistow. Dokladniej chodzi o to ze sa stronki z autkami z ubezpieczalni gdzie i tak tylko profesjonalisci francuscy moga nabywac auta.

reklama
Aenye - gratulacje wpisu za nic :-D:-D:-D:-D

a ja dopiero teraz pożegnałam ostatnich gości - urodziny Ali - no było zaje biście:tak::tak::tak:

Do góry