reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
mi tez marzy sie cieplejszy klimat. niby o Grecji slyszalam duzo kiedys, ale nie wiem czy zarobki sa ok.
maz napala sie na Danie, ale tam chyba podobnie z pogoda jak tu.
ja pracuje na budowie i szef mi chcial w promocyjnej cenie sprzedac dom. nadal sie zastanawiamy ale zaczelismy w polsce budowe i sie pokrecilo. ale jak masz okazje to kupuj. nie stracisz. tylko zyskasz. tak ja mysle.

Widzicie a zapomniałam Wam powiedzieć że my wczoraj z Dawidkiem byliśmy na grzybkach:-) ubrałam młodego ciepło bo u nas zimno,wsadziłam do chusty i poszliśmy do lasku nie cały kilometr od domku:-D nie znalezliśmy nic:no: ale frajdą było się przejść;-) uwielbiam chodzić na grzybki:-D

Olaf sto lat piękny chłopczyku. Zdrówka i śmiej sie dużo:-)

Nie znoszę chodzić na grzyby, jeżeli już to po pieczarki do warzywniaka, natomiast łazić po lesie albo spać w namiotach harcerskich to całkiem coś innego. Może dlatego że jedynymi grzybami które znajduję to sowy - -uwielbiam je smażone (raju aż mi ślinka poleciała) i opieńki - pycha smażone i w occie z gorczycą.

A a'propos mniam to Dita i co robiłaś gofry?

KINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEDZIESZ NAJPIEKNIEJSZA PANNA MLODA :-) DUZO MILOSCI, SZCZESCIA, CIERPLIWOSCI, POMYSLNOSCI, WYROZUMIALOSCI I PROSTYCH DROG. KOCHAJCIE SIE DUZO I ROZMAWIAJCE, A BEDZIE CUDOWNIE :-D

i Olafkowi !!! wszystkiego najlepszego!!!!!! :-D

reklama
OLAFKU STO LATEK TY PIEKNY BABELKU!!!!

KINGA DUZO SZCZESIA!!!

u nas ok, wczoraj bylam na grobie prababci, troche mi sie poryczalo:sorry:
pozniej u moich dziadkow na obiedzie, pozniej drugi dziadek przyjechal z nysy[nie cierpie go] i moj ukochany kuzyn dzielny dzialacz greenpeace
i ogladalam filmik ja wlamali sie do elektrowni atomowej we francji i na takim dupnym kominie na linach sie spuszczali i pisali:dry:
trafil do francuskiego wiezienia za to na 24h:dry:

mlody ma super, wszyscy go uwielbiaja
milego weekendu dzioluszki

sugar u r the best
nieistotku dzieki, wiesz za co. buzka ;*

Do góry