reklama
aga1401
Grudniowa Mama'06
mi tez marzy sie cieplejszy klimat. niby o Grecji slyszalam duzo kiedys, ale nie wiem czy zarobki sa ok.
maz napala sie na Danie, ale tam chyba podobnie z pogoda jak tu.
ja pracuje na budowie i szef mi chcial w promocyjnej cenie sprzedac dom. nadal sie zastanawiamy ale zaczelismy w polsce budowe i sie pokrecilo. ale jak masz okazje to kupuj. nie stracisz. tylko zyskasz. tak ja mysle.
maz napala sie na Danie, ale tam chyba podobnie z pogoda jak tu.
ja pracuje na budowie i szef mi chcial w promocyjnej cenie sprzedac dom. nadal sie zastanawiamy ale zaczelismy w polsce budowe i sie pokrecilo. ale jak masz okazje to kupuj. nie stracisz. tylko zyskasz. tak ja mysle.
maja_1980
grudniowa mama '06
. ale jak masz okazje to kupuj. nie stracisz. tylko zyskasz. tak ja mysle.
Okazji to w sumie nia mam. Trzeba szukac. Ale mam nadzieje ze nie stracimy.
czarna551
Fanka BB :)
Widzicie a zapomniałam Wam powiedzieć że my wczoraj z Dawidkiem byliśmy na grzybkach:-) ubrałam młodego ciepło bo u nas zimno,wsadziłam do chusty i poszliśmy do lasku nie cały kilometr od domku
nie znalezliśmy nic
ale frajdą było się przejść;-) uwielbiam chodzić na grzybki

czarna551
Fanka BB :)
Sto Lat dla Olafa:-)
Olaf sto lat piękny chłopczyku. Zdrówka i śmiej sie dużo:-)
Nie znoszę chodzić na grzyby, jeżeli już to po pieczarki do warzywniaka, natomiast łazić po lesie albo spać w namiotach harcerskich to całkiem coś innego. Może dlatego że jedynymi grzybami które znajduję to sowy - -uwielbiam je smażone (raju aż mi ślinka poleciała) i opieńki - pycha smażone i w occie z gorczycą.
A a'propos mniam to Dita i co robiłaś gofry?
Nie znoszę chodzić na grzyby, jeżeli już to po pieczarki do warzywniaka, natomiast łazić po lesie albo spać w namiotach harcerskich to całkiem coś innego. Może dlatego że jedynymi grzybami które znajduję to sowy - -uwielbiam je smażone (raju aż mi ślinka poleciała) i opieńki - pycha smażone i w occie z gorczycą.
A a'propos mniam to Dita i co robiłaś gofry?
..aenye
Mama grudniowa'06
KINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEDZIESZ NAJPIEKNIEJSZA PANNA MLODA :-) DUZO MILOSCI, SZCZESCIA, CIERPLIWOSCI, POMYSLNOSCI, WYROZUMIALOSCI I PROSTYCH DROG. KOCHAJCIE SIE DUZO I ROZMAWIAJCE, A BEDZIE CUDOWNIE

i Olafkowi !!! wszystkiego najlepszego!!!!!!

reklama
kasuelf
mama grudniowa'06
OLAFKU STO LATEK TY PIEKNY BABELKU!!!!
KINGA DUZO SZCZESIA!!!
u nas ok, wczoraj bylam na grobie prababci, troche mi sie poryczalo
pozniej u moich dziadkow na obiedzie, pozniej drugi dziadek przyjechal z nysy[nie cierpie go] i moj ukochany kuzyn dzielny dzialacz greenpeace
i ogladalam filmik ja wlamali sie do elektrowni atomowej we francji i na takim dupnym kominie na linach sie spuszczali i pisali
trafil do francuskiego wiezienia za to na 24h
mlody ma super, wszyscy go uwielbiaja
milego weekendu dzioluszki
sugar u r the best
nieistotku dzieki, wiesz za co. buzka ;*
KINGA DUZO SZCZESIA!!!
u nas ok, wczoraj bylam na grobie prababci, troche mi sie poryczalo

pozniej u moich dziadkow na obiedzie, pozniej drugi dziadek przyjechal z nysy[nie cierpie go] i moj ukochany kuzyn dzielny dzialacz greenpeace
i ogladalam filmik ja wlamali sie do elektrowni atomowej we francji i na takim dupnym kominie na linach sie spuszczali i pisali

trafil do francuskiego wiezienia za to na 24h

mlody ma super, wszyscy go uwielbiaja
milego weekendu dzioluszki
sugar u r the best
nieistotku dzieki, wiesz za co. buzka ;*