reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
KOCHANEJ ALUNI - STOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAT!!! to miala nosa co do daty... :-)

aktualnie sie wk.rwiam, bo mi allegro nie dziala. od kilku dni nie moge niczego wystawic. zaraz mnie cos trafi!!!!!!

aha, i dzis uzgodnilam z promotorka, ze bede pisala prace licencjacka z BABYBOOMU!!!! a dokladniej, na podstawie tegoz forum - jak nazywamy nasze dzieciaczki i ich akcesoria (skupie sie na wozkach):-D hehehehehhehehehehehehehe
no i czekam na liste, jak nazywacie swoje maluchy! (nie tylko zdrobnienia czy neologizmy, ale np. gnom, zarlok, brudasek, takie tam)
moze byc na priv, zeby nie zasmiecac :-D musze jej rys ogolny przyniesc na poczatku pazdziernika, zeby wpis dostac :-D

PS dostalam 5 z nieszczesnej pracy, co jej nie moglam stworzyc :cool2: sama siebie zadziwiam czasem :cool2:
i bylam na spotkaniu w sprawie festiwalu - bede obslugiwac gosci zagranicznych :-) hehe.. w sumie jedna z najfajnieszych "fuch" mi sie trafila :-) fajnie!

a ku ku

aenye gratulacje

u nas nocnego zarcia cd, w zwiazku z tym uz drugi raz sie przesikala

nie przewijalam jej w nocy od nie pamietam kiedy, ale wtedy nie jadla w nocy:baffled:

kurcze przewijacie dzieci w nocy?

Witam z ranka:-D

Nieistotku - wow... ale wyskoczył, cieszę się razem z wami:tak:
No widzę, że szał remontowo-domowo-mieszkaniowy osiaga apogeum;-) super:-D

Co miałam napisac jeszcze???

Aha, Patrycja my mówimy na Nat: Lalusia, Lalka, Gruba;-) Mała, Słoneczko, Myszka, Mysiunia, Rozbójnik, to chyba tyle:-p

No dobra się pochwalę:-)
lecimy do UK 8 listopada i wracamy 13 listopada
za bilety lotnicze w obie strony załaciłam niecałe 390 zł:szok:
za całą naszą rodzinkę:tak:
jestem genialna;-)
no... ale głupi to ma zawsze szczęście, hehehe

Czesc kobitki kochane! Ja dzis u sasiadki ostatni dzien dzis. Jutro albo pojade do kuzynki albo na kilka dni do moich pedrosow. Kate juz wczoraj wiedzialam, ze jedziecie tu ingland, Pawel sie chwalil.
Ja mam juz prawie podlogi w chalupce zrobione. Niestety brak ogrzewania mnie przeraza. O wlasnie, Kate, Pawel cos wspominal, ze jakby co macie grzejnik olejowy? Jaki? Bo nie wiem czy kupowac olejowy czy na gaz. Ile to bierze pradu?
Wczoraj Julka z wilekim jak codzien placzem nie chciala sie rozstawac ze mna. I sie pyta jak codzien, dlaczego nie moge spac z nimi. I nie wytrzymalam i powiedzialam, zeby zapytala babci. Ciekawe jak babcia jej to wytlumaczy.
Sugar wielkie dzieki za zaproszenie, ale z Wa-wy to juz bym nic nie zalatwila:-(. Choc jak naprawde nie wytrzymam to wpadne.
Sorki, ze tu pytam, ale jak tam nasze spotkanie? Wszystkie juuz sie szykuja???

U nas nocka w porzadku.Chyba mleczka w cycolach mam wiecej:-)z czego bardzo sie ciesze bo chce jeszcze przynajmniej do wyjazdu pocycolic.

M wczoraj pierwszy raz byl w szkole heheh. Ale mialam ubaw. Studencik sie z niego zrobil. Dostal plakietke, segregator i sie uczy hehe. Sama bym tak chciala.

Aenye ja do Mariki mowie dziewczynko, losialu, krolewno, dziamdziaku, pyzulo, blondasku, kwiatuszku, dzidziolu, Marulko....

Ja tez cos z tym Kordianem przegapilam

Aeneye - gratulacje piatki i gratulacje tematu pracy :-) Super będzie przyjemnie pisać. No i proponuje pisać tutaj, pewnie wszystkie chętnie poczytamy, bo to super nazwy hehe :-)

Nonek, ja pie*** współczuję babci wrażliwej emocjonalnie jak cep... :no:
Fak, normalnie... ech... gadać szkoda, bo i co powiedzieć...
A na spotkanie no ba, pewnie że szykują :-) Ja już się doczekać nie mogę :-)
Nie wiemy jak jechać, czy przez noc, czy dwa dni. W sumie przez noc w 2 kierowców to nie jest jakoś tragicznie, ale też będziemy mega zmęczeni. No ale kawa i do przodu... bo D. trochę nie ma urlopu, fak...

Na Piotrusia mówimy Piotrulek, Pioterek, Demon, Rozbójnik (hehe Kate), Skrzat, Skrzacinek, Chłopczyna, Myszak i pewnie z połowy nie pamiętam :sorry2:

reklama
Aenye - super temat:-D:-D:-D
u nas:
Ala- Luśka, Lusia, Lunia, Lalunia, Lala, Lusieńka, Alowatość
Nat: Nati, Natka, Natka pietruszki, pietruszka,Czak-Czak (z Iniemamocnych), paszczak, Natalstwo
Na obie: bahorstwo (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), młode, małe, niuńki...chyba tyle:-D

Do góry