reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

mi tez sie marzy nowe m. bo te 35m2 mnie dobija, i jeszcze ten towar zajmuje 3/4 miejsca grrrr

bylam dzis na kontoroli
i...
waga drgnela :)
i to odrazu porzadnie, maly rozpedzil sie do 9kg
i git :)

reklama
czesc dziewczyny, my dzis wrocilismy po 3 dniowych obchodach urodzin siostry J, jej meza i parapetowy, jestem od dwoch dni na permanentnym kacu ;) i nie moge sie pozbierac zeby cokolwiek zrobic ;)

Niestotna gratulacje z okazji 9 kg

Nonek "gratulacje" z okazji tesciowej, grrr

My urzadzanie sie w naszym mieszkanku bedziem y przechodzic za rok, ale chcialabym zeby to juz bylo, chcialabym byc na swoim...

Nieistotku, po pierwsze gratulacje dla Filipka za przybieranie na wadze :-D sporo! a po drugie, witam w klubie marzacych o przeprowadzce - mnie juz ogarnela wizja nowego mieszkania na calego, siedze i non toper w glowie urzadzam nowe m... na ktorego nie ma wizji lokalnej jak na razie ;-) heh, ale pomarzyc mozna.. i poprzegladac cztery katy i nowy zajebisty katalog ikei :-D
tez mam mieszkanie o powierzchi 33,5m wg umowy i moze pare metrow gratis po remoncie... ehhhh a Filipa majdan zajmuje jakies 40 % teoretycznie "wolnej" przestrzeni. chodzik, krzeselko, mata, jezdzik, zabawki wszedzie, fotelik samochodowy i cala reszta - masakren!

mam nadzieje chociaz na 49m mieszkania przynaleznego mojej sis.. tam prazynajmniej trazy pokoje i teoretycznie pokoik dzieciecy mozna zorganizowac.. :-)

Ja mam jazdę, że przez pierwsze miesiące po nowym mieszkaniu będziemy za sobą sznureczkiem chodzić, bo jak to tak - osobno?? :-D

Nieistotku to super, że Fifol wraca do formy:tak:
Kasia hihihihi dobre:-D
Agaton świetny avatar:cool2:
..aenye te 10 mertów robi róznice nie...

wiem bo ja mam 60m do tego dzisiaj jak przywiozłam chodak się okazało, że mało swobody bo przedpokój (jak można to tak nazwać) ma panele i jest podwyższenie:eek:no tak jak Olivierek chce do kuchni albo do pokoju to przeba go podnieść żeby przejechał:baffled: dlatego wygodniej jest poprostu puszczać go, żeby ciekał sam bez chodaka ale to i tak nie wyjście bo jeszcze za nim latać trzeba bo czasem jak pijany zasówa:laugh2:

musze się Wam pochwalić, że upchnełam dzisiaj na allegro kurtałke zimową za 350zł a w tamtym roku dałam za nią 270zł:-Dlubie takie interesy jeszcze troche i na nowego wózia będzie:-p

super nieistotna:tak:
brawo atol:tak:

A ja jestem zdania że najlepszy interes to własny domek:-D
Ja mam (będę mieć jak sobie w końcu wykończę) 180 m2, 2 łazienki, nikt się nie wścieka że głośno muzyka,że dzieci skaczą itp;-):tak:
A wszystko to w cenie mieszkania w bloku;-)

Własny domek rulez:-)
Ja mam póki co w takim 45 m ale moje:-)
Elo Sa_raa:happy: Ściskam z powodu T:tak: Przejdzie mu, dorośnie;-)
Nieistotna fantastiko że Filip taki urosły:-)
Kasia przy remoncie u moich rodziców około tony kafli sami wnieśliśmy ale na 2 piętro:laugh2:
Roni buziam bidulku. Jak dziś rigoletto??
Anita fajnie że Kordian miły facet:-)

reklama
Do góry