reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nadrobilam;-)

Kate Wszystkiego najlepszego dla coreczek!
Sugar Mloda piekna, bardzo wzruszajace te foty... no i zycze zeby byla taka sliczna jak mamusia:tak:
Aenye gratki gratki:-Dto juz jestes w ciazy oficjalnie:-D

Roni ciesze sie ze wreszcie jestes szczesliwa, super kiedy rodzinka w komplecie i domek wykonczony :)

a aj juz zaczynam sie pakowac na wakacje:sorry2: nie znosze sie pakowac
i stwierdzam ze nie wiem jakim cudem mam sie zmiescic do tej walizki:sick:

Czesc laseczki.

Unas dzis piekny dzionek. Sloneczko swieci.
Mnie jeszcze tylko gardlo troche boli i duszacy kaszel czasami lapie.
Ale jest ok.

I wiecie co...dzis koncze 27 lat:szok:...kurcze:wściekła/y:

Tez czas zapierdziela............

Aenye jak wydobrzeje to znow sie wybiore i odpowiem na pytanka.

Kasu zawsze mam ten sam problem:tak:

Roni no i prawidlowe uczucie. Super.

Sugar sliczna malenka!! bedzie podobna do ciebie - napewno!!

Roni super ze tak dobrze wam teraz razem!!

Aenye no i dobrze jedz. wybaw sie a co!! pozniej przy dwojce bedzie trudniej!

Maja najlepszego!!

Maja najlepsze życzonka ! :-)

Roni spoko wodza :cool2: jak bede miała to Ci wyśle ;-)

Ja pytanie mam : czy któraś z Was nie miła jeszcze @ ?

reklama
Do góry