reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no siostro przybijam pione:-):-D
dowiedziualam sie o tej fascynujacej sytuacji smsem w HM na dziale dzieciecym hehe

gratuluje i tzrymam kciuki za dziewczynke
ja juz na koncoweczce a Ty dopiero zaczynasz, kurcze fajnie
nic nie pekaj wszystko dasz rade i bedzie miod a filip bedzie mial kompana do zabawy

sciskam przyciskam

uff juz nie jestem sama :rofl2:

reklama
Witam

Wchodze na bb i co ja widzą? Patrycja w ciązy???! wow:szok: Szybko się zdecydowaliście na drugie dziecko. Młodziutka i taka odważna z ciebie dziewuszka!;-):-) GRATULACJE!
U nas jedno dziecko jak narazie wystarczy tym bardziej że jest jeszcze malutki i nie wyobrażam sobie teraz drugiego bobasa:no: Jak Filek pojdzie do przedszkola to wtedy na pewno postaramy się o bajbuska:tak::-D.

Aenye wowowowowowowowowowowow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuacje:-D:tak::-)
no i zmajstrowaliscie jednak:-D

u mnie wczoraj caly dzien masakra, nic sie nie umiemy ze soba dogadac...:dry:

Sugar tez w czoraj siedzialam w hm na dzieciecym:-D

hehe, Kinga :-D no los troche za nas zadecydowal, ale w sumie nieduzo, bo i tak niedlugo mielismy sie starac :-)

sugar
- no to powitaj mnie w klubie podwojnych mamus ;-) hehe.. sie zapatrzylam na ciebie :-) tak pozytywnie "zazdroscilam" ci tego maluszka, co sie niedlugo urodzi, ze az samo wyszlo ;-)

mam nadzieje, ze dam sobie rade z dwojka... dam ;-) Filipek grzeczniutenki w dzien, jak sie MLODA urodzi w maju, to od pazdziernika Fiol pojdzie na pare godzin do pobliskiego zlobka i bedzie si :-)
a od nastepnego roku (jak MLODA bedzie juz miala 1,5 roczku) to ja smigne na studia do wawki (zaoczne, bo na dzienne sie z dwojka nie porwe juz) i tez bede miala cos z zycia. weekendy chociaz ;-)

wszystko mam juz obcykane ;-) nawet nowe mieszkanie - to juz nie bardzo sie nam nada. nie mamy kasy na kupno nowego (nie ma jak wziac kredytu, bo nie jestesmy zarejestrowani w firmie, zeby nie tracic socjali), ale moja siostra, co nie ma zamiaru przez kilka lat jeszcze z domu wyprowadzac, odbierze swoje mieszkanie 49m, ale trzypokojowe, w Redzie, wiosna 2008 jakos wlasnie. i po prostu sie zamienimy :-D
i bedziemy miec pokoik dziecinny z mebelkami z ikei...

rozmarzylam sie ;-) hehe...

ale normalnie mam wrazenie, jakby mnie cos nosilo od wczoraj.. szok..! rozpiera mnie cos.. radosc..? niedowierzanie..? podniecenie?..
ten drugi dzidzius niby byl w planach, ale jak to plany - zdawaly sie z deka nierealne.. tak ciezko bylo mi to sobie uzmyslowic..

hehe :-D

stulam..

aenye -GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu, ale się jaram:-D:-D:-D

Zaległe STO LAT dla FILIPKA i MIKOŁAJA,
Dzisiejsze sto lat dla słodkiej
MANKI!!!

Dżiz, komp mi sie w domu zje...
fajnie.:baffled:

Aenye GRATULACJE!!!

Sorki ze ja tak jak po ogien woadam ale chorobsko mnie rozlozylo inie mam na nic sily. Gorczki nie udalo mi sie zbic. Mala karmie sztuczniakiem , cycki mam pelne bo laktator zostawilam w Pl.
Dobrze ze Marika poki co grzeczna.I mam nadzieje ze sie nie zarazi.

Skladam zalegle zyczonka i pozdrawiam wszystkich.

Patrycja GRATULACJE !!!!!!!!!!!
ale super!! ciesze sie razem z wami!!!!!!!!!!
zycze dziewuszki! spokojnej ciazy i bezbolesnego porodu :-D

a kiedy drugie badanie bety??

Najlepszego dla Filipka Mikolajka i Majeranki!!

Maja a czemu karmisz sztuczniakiem ze wzgledu na chorobe? z tego co pamietam jezeli nie bierzesz antybiotykow to nie musisz rezygnowac z piersi, a nawet lepiej bo mala bedzie miala od Ciebie przeciwciala na Twoja chorobe.

reklama
Do góry