reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Helo laski :-)
jestem wyspana :tak: dzięki temu że Filip wczoraj cały dzień sie darł spał w nocy ładnie :-D obudził się tylko o 1 i 5 na cycuszke i poszedł grzecznie spać :-) alez ja happy jestem :-D spaliśmy do 8. Jestem jak nowa bo tych jego ostatnich cyrkach
Kulka super patent :tak:
Agaton ;-) to super ze jest @
Witaj Agutka

a i u nas mróz prawie na podwórku :confused: chyba koniec lata :-(

reklama
Heh, jak czytam "Kasia" i "Piotruś" to się teraz zakręcam, czy to ja i mój demon, czy to Kate i siostrzeniec :-D

Piotruś ogólnie jest w miarę pogodny cały czas. W nocy też nie wyje, tylko się budzi na jedzenie. Jak od razu się nakarmi, to od razu zasypia po najedzeniu, nawet kwęka nie wyda (zazwyczaj). Chyba że trafi go bóloząb - wtedy czy to dzień czy noc następuje mega ryk, uśmierza go zwykle zimny gryzak/żel/paracetamol. I tu nie ma zasady co do pory doby...
No, a w nocy jak głodny, a ja usiłuję mu wciskać smoczek/picie to jest awantura... do czasu podania papu.. :tak:

U nas mega syberyjsko, normalnie Piotruś kica w zimowym kombinezonie nad morzem, bo łeb odrywa... :baffled:

U nas też zimno , w RESERVED tzn- rekids fajne promocje dla maluszków, kupiłam Aleńce fajny polarek za niecałe 30 zł, spodenki i są fajne kurteczki jesienno zimowe ale już drogie za 70zł, może spotkam coś tańszego, buciki w CCC za 40zł fajne wysokie na kostki i całe skórzane.

Chciałam się tylko pochwalić, że właśnie ,,pomogłam" wypaść pierwszemu ząbkowi Ali,hehe

Ruszał jej się od jakiegoś czasu,teraz już ledwo siedział, no to powiedziałam jej,ze sprawdzę tylko jak bardzo się rusza. Sprawdzając ups mocniej go ruszyłam i został mi w ręku:-D:-D:-D

Ala szaleje z wrażenia, ząbek został na pamiątkę:-D

Ditka pogratuluj Ali. Nic na razie ma przerwe na papierosa. Musisz pomyslec o zebowej wrozce...
U nas jesien juz sie czuje. Niby cieplo, ale powietrze juz takie ostrawe. Julka zaopatrzona w buty i kapcie, bo noga jej w dwa miechy tak urosla, ze szok.

reklama
Brawo ząbek! Ali:tak:całuski!!!

idę się zacząć pakować:-D
jaka tam w UK pogoda???????????? jakie brać ciuchy?????

idę teraz do sklepu po cukier i piwko
Nonek - pamiętasz, że Paweł ci jutro Asię podrzuci na cały dzień:cool2:

do pogadania później:-)
ciao...

Do góry