reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Ciotka, super bylo, ale nic nie poradze na mojego "szanownego wspolmalzonka" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Macie naprawde bardzo przytulne mieszkanko! Przeslij mi prosze choc kawalek tego co nagrywal Pawel, plis!
Nastepnym razem obalimy wsio co bedzie!

reklama
ja tylko na sekunde
żyjemy mamy się dobrze
narazie u rodziców do odwołania
bo się uczę:baffled:

Roni ściskam mocno mam nadzieje, że jutro bedziecie już razem

całuje mamusie i dzidziole

reszty nie mam czasu nadgonić a więc gratuluje jak mnie coś omineło:sorry2:

Helo
Ja już hołm słit hołm hehe

Próbuje nadrobic, al nie jest to takie proste:-D
Kate - gratuluję !!!!! Piotruś śliczny i faktycznie podobny do Nat a siostra do ciebie:tak:

My szczęśliwi, opaleni jak murzyny normalnie. Kasy wydaliśmy wszystko co mieliśmy a na winiety na autostrady musiał nam już kumpel pożyczyć:-D.
Normalnie bosko - poszperałam w zakamarkach w domu, znalazlam 5 zł i za to Andrzej pojechał kupić cos do żarcia:-D

Było bosko, gorąco, 42 stopnie, słońce na maxa, nauczyłam się skakać na główkę i przestałam bać się głębokiego basenu, Ala w ogóle nauczyła sie pływać, Nat preferowała baseny z ciepłą wodą termalną:tak:

Jedzenie na Węgrzech jest ohydne,. Jedzą tłusto i słodko, i paprykowo.
Czekam na normalną bułeczkę z szynką;-):tak:
No to tyle.
aha zaległe sto lat dla maluszków!!!!!!!!

Kesenem. (dziękuję po węgiersku;-):-D)

reklama
hej w ten piekny niedzielny poranek
pogoda z dupy wyjeta, ani nigdzie wyjsc ani nic
super

noc bz, powoli sie cwicze w tym wstawaniu

wczoraj bylismy w knajpie ze znajomymi, robilam za kierowce, ehhhhh tyle sie pobawilam :-D
ale fajnie bylo..
mialam isc do kina na czarna dalie (FAAAAAAAAAAAAK nie graja u mnie w gdyni inland empire! co za pojeby! ciekawe, kto mnie do gdanska zawiezie na ten film!!!), ale nie bylo seansu po 21, fak

no i tyla ;-) nowosci.

roni - o kazdej porze dnia i nocy ;-) rzuc propozycje :-) jestes dzis dostepna? bo MOZE uda mi sie rodzicow namowic na wycieczke do gd i podrzucilabym ci krzeselko, na razie bez wizyty ;-) bo masz mnostwo do zalatwienia, a nie wiem, kiedy indziej uda mi sie namowic kogos na taka wycieczke..

kamila
- biegunka? no to moze go brzuszek bolal wczoraj cos..? moze zjadl cos nie tak..? (ja raz mlodemu dalam sfermentowana herbatke, bo zrobilam rano i caly dzien dawalam, a bylo goraco i sie zepsula.. nie wiem, jak dlugo dawalam, bo zorientowalam sie o 18 :-D na szczescie zaaplikowalam przez dwa dni ziolowa na trawienie i w ogole nie bylo problemu, dwie czy trzy luzniejsze kupki i wsio).
ponoc towarzyszy tez zebom, ale jak twoj ma juz 8 to chyba nie to..

Do góry