reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

aeneye pokazuj buciki ;)

ja nie chodzilam do przedszkola nad czym ubolewam do dzisiaj, a Agatka od razu pojdzie jak tylko bedzie mogla, Nonek dobrze ze mala jakos dala rade ;)

Roni & Marwac musi to byc dla Was niesamowite przezycie, ja wlasnie jestem odrobine na zakrecie z moim J, mam wrazenie ze ten okres ktory spedziliscie osobno sprawil ze docenicie to czego ludzie przebywajacy dzien w dzien razem nie doceniaja, trzymamy kciuki oby wszystko bylo po Waszej mysli

reklama
Roni Marwac super ze już zaraz będziecie razem :-)
Ja tez nigdy nie chodziłam do przedszkola a chciałabym Filip pójdzie jak tylko dorośnie :tak:
Aenya super dzionek ja tez uwielbiam wyprzedazowe szaleństwa, pochwal się butami :-)

witam wszystkie mamusie grudniowe i tatusia grudniowego co juz powienien byc w domku wkrotce

u nas masakren:eek: cio prawda mlody je znowu ale za to po nocach wyje i wrzeszczy
maz wyganiajacy nas z sypialni nie pomaga
ale dajemy z Bruniastym rade:sorry2:
Wczoraj dowiedzialam sie ze jest ze mna tylko dlatego ze mamy Bruncia
przez okres mam syfy- powinnam isc do lekarza bo jestem 'pojebana' [tak jakby syfy wyskoczyly mi na moje zyczenie bo kocham je wyciskac chyba]

czuje sie wspaniale
jestem piekna madra inteligentna i taka kochana ze hej

Aenye gratuluje udanych zakupow :)

Roni Marwac 3 majcie sie dziubki

Nonek nie martw sie, wazne ze sie nie przejela.

mnie i moja sis starsi regularnie odbierali po godzinach zamkniecia przedszkola, przedszkolanki nie byly szczesliwe ale przynajmniej pisalysmy i czytalysmy zanim poszlysmy do szkoly- przez co nudzilysmy sie na poczatku podstawowki, wchodzilysmy pod lawke i bawilysmy sie lalkami- dodam ze siedzialysmy w pierwszysm rzedzie:-p i nie kumalysmy czemu nie wolno:-D

Pingwinku fajnie ze juz jestes;-) czekamy na foty:-)

zapomnialam dodac ze bruncio od wczoraj mowi dada dadi dada

kasu sciskam mocno!
U nas tez noc taka sobie. Snily mi sie po nocach jakies dziwne rzeczy, normalnie sie zmeczylam. Majeranka budzila sie 3 razy, ida gorne jedynki jak nic.
aenye gratu;acje zakupow. Ja sobie kilka dni temu strzelilam buty na jesien. Czerwone mokasynki.
Nieistotna dobre wiadomosci, ze L niet.
Kate chyba wybieramy sie dzis do Was na kawke.

Kasu trzymaj się kobitu ściskam, a na jego temat no koment bo brak mi słów :szok::szok:
A u nas noce ostatnio zawsze nie przespane tak sobie mysle ile ja jeszcze dam rade :sick:moje dziecko chyba wcale nie widzi ze matka czasem ledwo z łózka sie zwleka

Niesitotna super wiadomosci!! :tak:
Kasu twoj facet to pojeb i tyle!! :wściekła/y:

Aeyne tez mi sie marza zakupki w jakims duzym centrum ale ... narazie nie ma jak :sorry2:

kuzwa laski!! powiedzcie mi jak to teraz jest z sluzba wojskowa?? kiedy odraczaja?? nasz kredyt wisi na wlosku bo Pitek ma 27 lat i nawet nie wie jaki stosunek do sluzby wojskowej!! chyba mne ch... strzeli! a juz bylo niby wszystko zalatwione!!
slyszalam kiedys ze po studiach odraczaja, wie ktos??
marwac moze ty wiesz?????????

a dzisiaj sobota i wku zamkniete!! grrrrrrrr

Czesc laseczki.

U nas dzis wreszcie piekne sloneczko.

Przyjechal moj kuzyn tirem i przywiozl moje trzy walizy ktore mialam ze soba w Pl na wakacjach. Nawet nie chce myslec ze musze je rozpakowac. A moj M niezadowolony bo zaplanowal weeken a tu kuzyn sie zwalil niespodziewanie i zostaje do poniedzielku wieczorem. Szczerze to nie mam zamiaru zmieniac planow. Niech sobie chlopak pozwiedzac jedzie bo przyjechal z jakims kumplem. A my zrobimy to co zaplanowalismy.

Kasu juz niedlugo to wszystko sie skonczy.Buziam.

Roni ja balabym sie spotkania po tak dlugim czasie. Jak bylam w Pl miesiac bez M to strasznie sie denerwowalam jak mial przyjechac a co mowic w Waszej sytuacji.
I uwazam ze Agaton ma racje. Ludzie ktorzy przezyja cos takiego jak Wy (dluga rozlake) potrafia docenic pewne rzeczy. Zycze Wam wszystkiego najlpszego.

reklama
Do góry