reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Pingwinku - brak słów... szkoda mi Ciebie, że mama tak się "zajęła" Mercunią:-D
wiem o czym mówisz, bo mam podobnie niestety:sick:
co do Włoch to się z Tobą zgadzam w 100%:tak: najgorsze były te STERTY śmieci np. na środku chodnika:baffled: gorąco, lato, śmierdzi, brrrrrr
i to nie że jakaś kupka tylko normalnie sterta na 1,5 m
tak było w Neapolu
a że jeżdżą jak wariaci i te klaksony - zobacz jakie samochody mają poobijane:eek: masakra
ale chociaż klimat zmieniliście i Mercuni się podobało:)))

reklama
Ania i Marek... no już wam nie przeszkadzamy;-):cool2:

Pingwinek - ta, dostałam mmsa, Mercunia śliczna.
Oj, wiem, co to znaczy 40 stopni i wilgotność chyba 100%...:eek:
Wytrzymać dało się tylko w klimatyzowanych pomieszczeniach i w basenie.
Hajduszoboszlo - coś jak nasze Zakopane, miasteczko turystów, ludzi w ch..j, wszędzie komunikaty i napisy po węgiersku, po niemiecku i po polsku. Życie zaczyna się wieczorem, jedna główna ulica zapchana, na każdym kroku wciskają ci jakieś pierdoły.
Obsługa po polsku, w sklepach po polsku, komunikaty po polsku... Chyba właśnie Polaków tam najwięcej.
Wstęp na kompleks basenów 13 zł od os. siedzieliśmy od rana do nocy. A wieczorem chlańsko - extra wino mają po 5 zł,hehe.
Aha - kaca najlepiej leczy basen:cool2:
Ja ćwiczyłam w basenie głębokim, Ala w takim sobie a Nat preferowała ciepły z wodą termalną - jak ją wyciągaliśmy to był ryk:-D
Telefon nam nie działał bo9 coś było zje.. z roamingiem - suuuper:-D
Fajnie, naprawdę fajnie, następny raz - weekend majowy.
Jak się z długów po tym razie wygrzebiemy:cool2::laugh2:

Aha - i jestem zachwycona drogami na Węgrzech - wszędzie autostrady - 150 km pokonuje się w moment. Na Słowacji nie jest aż tak pięknie, ale lepiej niż u nas.

Dita - mamy lot z Katowic za ok. 3000 zł na nasze dwie rodzinki:tak:
czyli po 1500 na rodzinkę
wylot 22 grudnia, powrót 5 stycznia...
ups... ale długo:crazy:

albo z Warszawy za 1700 na dwie rodzinki
ale jeszcze dłużej, bo od 20 grudnia do 5 stycznia

reklama
Do góry