reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia to wszystko zalezy od tego co ma wpisane w ksiazeczke wojskowa! Jak nie ma "uregulowanego stosunku" ;-), to musi w poniedzialek zadzwonic do WKU i zapytac co i jak. Nie sadze aby go wzieli, bo po pierwsze wiek, po drugie jest zonaty i jest jedynym zywicielem rodziny. Na dzien dobry powinni go odroczyc czy jakos tak. Pamietam jak to bylo z Macieja. Jak tylko sie dowiedzieli, ze zonaty to przeniesli papiery do "innej szufladki". Ale przede wszystkim zobaczcie co ma wpisane w ksiazeczke.
Agaton wspolczuje. Wiem o co chodzi.

reklama
kicia - nie wiem, jak to jest, ale zawsze moze sobie strzelic jakims kursem czy studiami dodatkowymi! np. cosinus, darmowe studia ma. albo normalny jakis kurs z zawodu, jako wlasciciele firmy macie pelnie duzo ofert.
wydaje mi sie, ze z powodu ksztalcenia zawsze odraczaja. a na taki kurs nie musisz chodzic, tylko sie zapisac i dostac zaswiadczenie :-)
ale nie wiem nic ;-)

kofane, pokaze butki jutro, jak odbiore je ze skwerku - zostawilam je u rodzicow, bo nie chcialo mi sie z siatami lazic :-) ale ogolnie full wypas! ciuchy w wiekszosci w terranovie - wiocha, ale czasem znajdzie sie jakas mila oku, prosta szmatka ;-) i jakie ceny.. 2x 3,90zl, 2x5,90zl, 9,90 - bluzki, 19,90 za sweter.. ;-) a i jedna superaaaancka w lumpie za 22 ;-) koszulka dla m - 14,90 (carry) i dwie pary butow - 25zl i 35zl (Heavy Duty) ;-) ciuchy mlodego - 8zl calosc ;-) bombaaaa!
a i zapomnialam o super pasku w lumpie ;-) taki troche glamour, nie moj styl, ale w sumie fajnie sie prezentuje do kupionych szmatek ;-)

ja tu pierdu pierdu o szmatach, a tu od dramatow az gesto.. siuplasiam!

kasu
- pojeb, pojeb, pojeb.. nie ma co jezyka strzepic.. noz sie w kieszeni otwiera.. on wlasnie cie teraz psychicznie cwiczy, chce upodlic, podlamac twoja wiare w siebie, zebys nie byla w stanie od niego odejsc.. straszne to.. ale najwazniejsze, ze masz juz tikety, ze za kilka dni ladujesz malego do samolotu i tyle was widzial..
wirtulam mocno :-(
ponawiam zaproszenie nad morze :-D dla rozrywki :-) wrzesien bedzie cieplutki i pazdziernik tez :-)

Agaton
- trzymam za was kciuki.. oby to byl tylko taki "kryzys", a nie poczatek konca.. twoj m wydaje sie byc fajny, jakos go polubilam z twoich opisow, mimo swojego problemu alko..

kamila
- laze sie z toba w bolu. u nas nawet cienia nie ma na dziaslach, rozowiutkie jak u noworodka, nic sie nie zmienia, a noce jak z horroru..
dzis znowu sie wku.. na mlodego.. normalnie rzucalam miesem na i przez niego.. kuzwa.. z kazdym slowem bylo mi strasznie i wstyd, i w ogole czulam sie jak debil i wyrodna matka, ale musialam jakos wyladowac nerwy, bo mialam ochote go udusic za te wrzaski, wyginanie sie w palak, zaciskanie pupci, zeby wkladanie czopka trwalo 10min, wypluwanie uspokajajacego smoczka i butelki z jedzeniem i piciem, wrzaski, wrzaski, wrzaski...
przepraszalam go tyle razy, ze zasnelam :-( i wzielam go do siebie, zeby mu wynagrodzic te nerwy..

auc :-(

Nieistotku
- strasznie sie ciesze, ze to nie lambla :-)

ach Aeyne kazdy ma czasem taki dzien ze ma ochote malego/mala zamknac w lazience i wlozyc stopery do uszu!! :-D

dzieki dziewczyny za odp w poniedz P pogna do wku i zobaczymy...chyba bym szalu dostala jakby nasze marzenia o domku rozwialy sie przez glupie wojsko!!! :szok:

gratuluje zakupow powrotow i innych wspanialosci ;-)

olga tak jak dziewczyny nie mam slow i nie mam slow po prostu...
kotwica w plecy
czekam na odwiedziny w warsovii :rofl2:

nudze sie jak mops poki co
siedze u rodzicow a wlasciwie z tata bo moja mam pojechala do babci ktora jest w szpitalu
szymon w warszawie pracuje albo udaje sie na nocne wyprawy imprezowe w towarzystwie m.in. mandaryny hehe
dzisiaj to ledwo odebral sluchawke biedulek :-)

Aenya ja tez ja kupowałam ale sprawdziłam numer serii w książeczce zdrowia Filipka i na szczęscie mamy inną :tak::tak: uff

A tak na marginesie to ktoś mi dziecko podmienił :-( płacz i krzycz :-( nic zrobic nie moge jak go sadzam na ziemie wrzask jak wsadzam go do kszesełka wrzask musialam karmic go na kolanach :eek: nie wiem co mu jest przylepiony do mnie od wczoraj ale dzisiaj to juz wysiadam rece mnie bolą :sick: juz nic mi sie nie chce M w pracy do 8 rano a ja sama od południa walcze z potworkiem. połozyłam go spać bez kapania bo w wannie nie chiał siedzieć :no: Tak mysle że może zaczęło dokuczamu zabkowanie :eek: 8 zębów bez bólu to może teraz sie dopiero zacznie? mam dość dzisiejszego dnia :-(

ejo

jesli chodzi o leki wstrzymane i wycofane to jest tego mnostwo, info zawsze na stronach Inspekcji Farmaceutycznej, ale nie ma co swirowac, generalnie to sa jakies tam male uchybienia, a prawo farm jest bardzo restrykcyjne i nawet jak opakowanie nie odpowiada normie to wycofuja

moje dziecko tzn Helen po prosu gloduje, fak jesc nie chce prawie nic, mleka dzis zjadla 60ml caly dzien, jeden sloik 190g kaszka ryzowa z owocami i 1/3 sloika 190g obiadku i finito, kuzwa co sie dzieje??????????/

kasu no comments

reklama
No heja...

Kasu - no comments:confused2:
Roni już niedługo... już za chwilkę:tak:

Nonek - fenkju za wizytę raz jeszcze:-) było bardzo fajnie, tyle, że krótko:-D

Dobranocki...
nic więcej nie pisze
i nie komentuje, bo nie mam czasu na nadrabianie:sorry2:

Do góry