reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej, ja sie jeszcze trzese z nerwow i wkurzenia. Moj wspanialy maz zapomnial odebrac Julke z przedszkola! Ja sie polozylam i nie slyszalam telefonu, dopiero po godzinie ( od zamkniecia przedszkola) wzielam do reki i zobaczylam polaczenia nieodebrane z przedszkola. Prawie godzine mi zajelo dojechanie po nia przez korki panujace we Wrocku. A na samym koncu rozwalilam opone o kraweznik. Na szczescie Macieja mi wynienil opone.
Marwac :-:)wściekła/y::baffled:!

Pingwinku witamy!! fajnie ze jestes!! czekamy na relacje i zdjecia z wakacji!!

Nonek no co za sierota!! jak bym mojego widziala! kiedys glowy zapomni!!

Marwac teraz to sie ciagnie,,, ale jeszcze troszeczke!!

a jak Julka to zniosla?

po mnie kiedys mama sie spoznila do przedszkola, to ryczalam i myslalam ze mnie na zawsze zostawili:szok:

odebralam wzniki
ujemny, czyli lambli niet :tak:

teraz pokombinujemy w strone nietolerancji glutenu

Nonek ja raz nie odebralam mlodszej siostry, plakala jak Atol
maskara historia

Marwack fakin siet

reklama
Roni, Marek - po pierwsze strasznie sie ciesze, ze bedziecie niedlugo razem!! mam nadzieje, ze teraz tak szybko nie zostawisz swojej niuni samej na posterunku :-) ani mi sie waz!
a co do opoznien - szkoda gadac.. ale to chyba bylo do przewidzenia, co..? zawsze w ostatniej chwili ponoc zmieniaja decyzje.. nieraz kilka razy (ale juz sie nie madrze cudzymi opiniami ;-) )

Nonek
- heh! nic sie nie stalo, to najwazniejsze.. mnie rodzice nie raz zapominali zabierac, raz dopiero po 2h od zamkniecia ze swietlicy szkolnej, a raz po zajeciach plastycznych, ktore sie konczyly o 19, zapomnieli o mnie i czekalam NA ULICY po ciemnej stronie miasta, sama, 11 letnia, po ciemku (zima) 2,5h!!! az jakas babka, co mieszkala nad tym "domem kultury" mnie z okna wypatrzyla i zeszla na dol, dobrze, ze pamietalam numer telefonu (do babci zreszta tylko ;-) ) to po mnie przyjechali.. ale dol, co? ;-)
ale jakos sie w ogole nie filmowalam, w ogole mi to nie robilo!..

ja dzis na zakupiorach bylam dzien caly...
uwielbiam wyprzedaze, szczegolnie 75% w dol!..
upolowalam:
sweter
6 bluzek
2 pary butow (czadowe na obcasie i plaskie do biegania) i japonki
koszulke lacoste i super spodenki minimode (atol! ;-) )
koszulke dla D

za CALE 120 zl!! czad, co???? :-D (tylko ciuszki dla mlodego w lumpeksie, dodam :-D )

Do góry