reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej koleżanki...

coś tu ostatnio cichawo;-)
ja odliczam już dni do spotkania z sis, szwagierkiem i maluszkiem:-D
no i z Kasu of kors;-)
mam tylko bagaż podręczny /10 kg/ a rzeczy tyle do zawiezienia, że hoho...

Nieistotku - no strasznie współczuję.... a może zapalenie dróg moczowych jest znowu?

Spadam do roboty...
Do wieczorka:-)

reklama
Hej kobitki!
Ja od kilku dni rzadze na budowie. Jak maz wyglada to prawie zapomnialam ;-). Przedwczoraj z pracy wrocil o 2 w nocy. Jak nic ma kochanke.
Wczoraj mielismy wypadek w domu. Zostawilam otwarte okna a byla mega ulewa. Zalalo pol chalupy. Najgorsze, ze mialam jezioro w lozku i musielismy spac wpol zgieci na kanapach.
Roni juz sie szykuj na przyjazd! Normalnie sama mam taka adrenaline na jego powrot. Bo wiem jak to jest i jak sie czeka.
Nieistotna przytul Filipka od ciotki nony. Ja jakbys chciala ponawiam oferte zalatwienia lekarza we Wroclawiu.
Sugar gratulacje paszportu! Ja sie w koncu musze zabrac za to. Tylko musze sie gdzies zameldowac, hue hue hue.
Kate postaram sie swojego szanownego pracoholika wyciagnac do Was w weekend.

Nieistotku bedzie dobrze, trzymam kciuki!!

Roni Marwac ciesze sie razem z wami!

Nonek no nas to budowa nie dlugo tez czeka, strach sie bac! a na jakim etapie jestescie??

Sugar a kiedy ty sie do tego usa wybierasz??

Najlepszego dla maluszkow!!

reklama
Do góry