reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

No no, właśnie tak wychodzą ząbki :-):-):-)
A drugi pewnie w ciągu kilku dni wylezie, bo pierwsze najczęsciej w parze. U mnie na drugi dzień wyszedł

reklama
Kate superancki ten maluszek.

Roni widze ze mamy kolejnego zebolka. Gratlacje.

A miunia spala dzis calkiem ladnie tyle ze ze mna. I przynajmniej sie wyspalysmy w przeciwienstwie do poprzedniej nocki.

wróciłam z miasta.. maaatko! ale się zlażłam:sick: prysznic jednak nieco mnie pobudził:-)
wsio pozałatwiałam i jestem na maksa zadowolona!!:-D bukiet i kwiaty dla rodziców oraz tort weselny i ciasta wszystko już jest zamówione. W taki oto sposób zakończyliśmy przygotowania do ślubu teraz tylko czekać.. ach no i jeszcze spotkanie z księdzem 2 wrzesnia:tak: spowiedz i OK.

Jasiek gratulacje dla ciebie mały!!!:-D:-)

Jeny jeszcze miaalam okna myc ale ... odechciało mi się:no: Może pozniej.... heh

ja mam z glowy zastanawianie sie nad drugim
samo sie rozwiazalo :-)

jutro odbieram paszport
po prostu super expres! w dwa tygodnie zrobili!!!
a potem musze umowic sie do konsula po wize
grrr, nie lubie takich konfrontacji :-p

mlody spal dzisiaj luksusowo
od 20 do 8 rano, flaszka i potem do 10
oczywiscie bawil sie sam w wyrku

u mnie zebow niet ale cos tam przeswituje
zobaczymy

kasu nie chce mi sie nawet pisac co za palant jest z Twojego faceta
debil debil debil i jeszcze do tego egocentryk
czy Ty znasz hasla do jego maili etc???

kuzwa
ja co prawda znam haslo do skrzynek szymona ale nie wlaze tam i nie czytam bo co mnie to obchodzi???
poza tym zaufanie chyba jest co nie?

kate niezla drobnica z Tego malucha
smieszne takie maluchy w porownaniu z naszymi wielkoludami

smialismy sie ostatnio z szymonem ze fajnie znowu bedzie takie malusienkie pieluszki kupowac hehe

Kasu no coments jesli chodzi o Twojego faceta.
Moj M zna moje hasla ale nie zaglada zreszta jego poczte ja sprawdzam bo nawet na to nie ma czasu zreszta on za kompem nie przepada. Jedyne do czego go uzywa to przegladanie aut na aukcjach.

reklama
Kinga super, że wszystko załatwione! :-)

Odebrałam moczowyniki i jest ok, posiew jałowy uff, spokój na miesiąc z tym przynajmniej. Czyli cyrki były od zębów jakby nie patrzeć. Trochę mnie martwi, że co ząb to gorzej ten demon to przechodzi...:baffled:

Do góry