reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe of kors:-D
W każdym związku tak jest;-) Każdy facet pomaga swojej kobiecie na swój sposób:-) Mój np zawsze wieczorem zmywa naczynia po całym dniu:happy2::-D i co dziennie odkurza. A ja się nie dziwię wcale... daje mu buziaczka i mówie dziekuje za pomoc kochanie!:tak::happy2:

kate twój siostrzeniec jest przesłodki!! :))) fajny dzidziuś..

Hej dziewczyny!
Dzis bede miala zabiegany dzien. Małego zaraz odstawiam do tesciowej i ruszam na miasto. Chce tez dzis uporac sie z umyciem okien i powieszeniem nowych firanek:happy2:
No i troche odpocznę od mojego łobuziaka;-)

aenye też chcesz? chyba nie wiesz co piszesz hehe :-D;-) eszcze jedno dziecko... nie nie dla mnie to temat zakazany!:rofl2:na najbliższe 3lata;-)

Miłego dnia!!

Kate jaki on pieknyyy!!! Oj i jaki malusi:-D Cudownie wygladaja razem... az mi sie przypomnialo jak urodzilam Bruncia ehh
lezka sie w oku kreci...

Me dziecie przespalo noc bez jedzenia:-) tylko herbatki sie napil:happy2:
za to byla pobudka na przytulance fak i juz do jego lozka nie dalo rady odlozyc
masakren jestem polamana lokrutnie

moj maz sie na mnie wczoraj obrazil ze nie chce mu podac hasla do mojego nowego mejla:eek:
przy czym sie oazalo ze na stara skrzynke wchodzi regularnie i sobie podczytuje:baffled:

plakac mi sie chce z wsieklosci:-:)-(

Ale sliczne maleństwo :tak::tak:
Ja cyba tak jak Aenya mogła bym juz mnieć kolejnego :-) tylko żeby grzeczny był ;-)
Kasuelf to załuz nowe konto i nic mu nie mów :-D:-D a tak swoją drogą to w szoku jestem :szok::szok: tak sie nie robi

reklama
Do góry