reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Roni nie boj zaby, jeszcze przynajmniej kilkanascie lat ma Jas na pokazanie tatusiowi jaki jest grzeczny. Zaczynajac od nocnego wstawania poprzez wracanie nad ranem z imprezek, konczac na "tato, musimy porozmawiac. Bedziesz dziadkiem". Nocne wstawanie to dopiero poczatek:-).

Zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce.....:sick::eek::baffled:
Kasu jeszcze troche i miejmy nadzieje, ze bedziesz wolna!

Kasu, normalnie fak! :no::wściekła/y::angry::szok:

Kate, ślicznota z Piotrusia! Cudny maluszek! :-)

Roni, może mu się przebiły zęby ? Na początku są takie kreseczki na dziąsełkach...
U mnie od przebicia przedwczoraj poprawa w nockach - całkiem dziś tylko 3 pobudki (co prawda raz nie mógł zasnąć godzinę, ale zawsze postęp)...

Kate jakie śliczne maleństwo aż mi się zachciało 2 baby:-):-)
ale na razie produkcja wstrzymana;-)
perzynajmniej do przyszłego roku:tak:
ale powiem szczerze że im Dawid starszy tym mniej mi się chce drugiego:-p
a zawsze mówię że chce 4 dzieci:rofl2::-)

Dawid spał ładnie w nocy do 8 od 20 z przerwą na herbatkę
bo mleka nie chce w nocy:no::no:
dostał tylko na kolację mleczko;-) a rano jajecznicę (wg.przepisu Kate)

Kasu:szok::szok: Twój M. jest strasznie dziwny:no::no:

wowowowowowow! no to gratki dla Jasiowych zebulkow!

u nas jak zwykle noc masakryczna, nie ma co jezora strzepic.
spalam ok. 8h, a wykonczona jestem, ze dramat.

musze konczyc, bo spadamy do Jastrzebiej ;-) hehehe..

buziam!!!

Nono, to wielkie gratulacje pierwszego ząbka dla Jaśka!!! Hehe, wiedziałam ;-) Ta grzeczność nie bez przyczyny :-D

Aenye - to miłej Jastrzębiej! :-)

Roni postukaj delikatnie lyzeczka. Jak zacznie stukac tzn. ze zabek sie juz przebija lub sie przebil. To "slychac" wczesniej niz widac.
Kate Piotrus zawodowy! Sliczny. I podobny jak dla mnie do Ciebie i Twojej sis.

reklama
E tam e tam, nie zapeszać, jak dziąsło się przebiło to już jest :tak::sorry2:
U mnie wcześniej widać niż słychać. Pomijając lekkie problemy techniczne w stukaniu, bo młody głównie zaciska paszczękę na maksa na łyżeczce i stuknąc to sobie mogę w oko ;-) Ale ja też mam oko - np. wypatrzyłam jak było pół dziąsełka przebitego. Teraz jest całe przebite, ale białego jeszcze nie ma. A u nas dopiero jak jest białe to stuka... D. i babcia nic nie widzą zęba i kręcą ze mnie bekę, że mam zwidy. :-p

Do góry