reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Mnie to zawwsze rozwalają takie newsy...
Godzinę wcześniej zepsuła się pogoda, to trzeba było żagle w dół i do brzegu, a nie na środek jeziora ... Ludzie są pogięci, naprawdę :no:

Kasia nie wiem czy widziałaś, było teraz i w Wiadomościach i w Faktach taki filmik jak łódeczka na zrzuconych szmatach na silniku płynie do brzegu i zawiał wiatr i ją przewrócił :szok:

to był tzw Biały Szkwał i tu jest generalnie pozamiatane

Witam

Wczoraj z mężem mieliśmy okropną noc i dzień: wymioty, gorączka i ogólna słabość.Babcie musiały zająć się dziećmi, bo my nie umieliśmy się ruszyć.Dzisiaj trochę lepiej, ale dalej osłabieni...

Piotruś ma trzeci dzień wodniste kupki;lekarz kazał dawać smectę;nie przechodzi:-(!
Dodatkowo nie ma apetytu i nie chce pić;żeby tylko się nie odwodnił...

Pozdrawiam

reklama
Milenko spoznione sto latek!!!!

Ja jak zwykle niewyspana, mlody znow nie chcial spac sam w nocy:baffled:
i ciale nic poza mlekiem i kaszka nie je:baffled:
tragedia:sorry:

nerwy mam w sprzepach

wiec wszytkim dzieciaczkom zycze zeby te zebole juz wylazly!!!!

Do góry