reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

A ja strasznie niewyspana dzis jestem.
Wczoraj caly dzien spedzilam z psiapsiola i dzidziolem w Cambridg. Fajoskie miasteczko.
Po powrocie posiedzielismy przy piwku. I padnieta jestem. Do tgo mala marudzi.

Zdrowka dla osmiomiesieczniakow.

Nieistotna sto lat.

reklama
Nie wiem co sie dzieje z moim chopem.
Kilka dni temu bez okazji kupil mi bluzke czego juz dawno nie robi a wczoraj jak wrocilam z Cambridge wieczorem to okazalo sie ze poprasowal sterte lezaca od dwoch tygodni. A prasowanie to jedyna rzecz ktorej nie robil w domu.
Kupil sobie do tego piwko i wygladalo ze sie dobrze bawi.
Nic z tego nie rozumiem.

Jakiś dziś chyba taki dzień... mój sam z siebie przyjechał do mnie do pracy i zawiózł do domu. Też nie mogę otrząsnąć się z szoku ;-)

alescie sie napracowaly, jak mnie nie bylo :-D pare postow..

moj od wczoraj tez very najs. normalnie milutko. ciekawe, ciekawe..

rozmyslamy, czy by jutro nie skoczyc na jeden dzien do jastrzebiej gory, mlody zostalby u babci.. gwoli tradycji.. co roku mniej wiecej pod koniec sierpnia jezdzimy. zobaczymy rano, jaka bedzie pogoda..

sto lat dla Filipow dwoch

nieistotna wszystkiego naj

a u nas ze spaiem generalnie ok, tylko rano juz obydwie okolo 6 pobudka, bo jak niejedna sie obudzi to druga i tak sie razem nakrecaja

bylismy dzis na szczepieniu zaleglym, Helen wazy 7600, 68,5 cm, jest pomiedzy 10a 25 centylem, zdrowa jak ryba

reklama
Do góry