reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

A ja strasznie niewyspana dzis jestem.
Wczoraj caly dzien spedzilam z psiapsiola i dzidziolem w Cambridg. Fajoskie miasteczko.
Po powrocie posiedzielismy przy piwku. I padnieta jestem. Do tgo mala marudzi.

Zdrowka dla osmiomiesieczniakow.

Nieistotna sto lat.

reklama
Nie wiem co sie dzieje z moim chopem.
Kilka dni temu bez okazji kupil mi bluzke czego juz dawno nie robi a wczoraj jak wrocilam z Cambridge wieczorem to okazalo sie ze poprasowal sterte lezaca od dwoch tygodni. A prasowanie to jedyna rzecz ktorej nie robil w domu.
Kupil sobie do tego piwko i wygladalo ze sie dobrze bawi.
Nic z tego nie rozumiem.

Jakiś dziś chyba taki dzień... mój sam z siebie przyjechał do mnie do pracy i zawiózł do domu. Też nie mogę otrząsnąć się z szoku ;-)

alescie sie napracowaly, jak mnie nie bylo :-D pare postow..

moj od wczoraj tez very najs. normalnie milutko. ciekawe, ciekawe..

rozmyslamy, czy by jutro nie skoczyc na jeden dzien do jastrzebiej gory, mlody zostalby u babci.. gwoli tradycji.. co roku mniej wiecej pod koniec sierpnia jezdzimy. zobaczymy rano, jaka bedzie pogoda..

sto lat dla Filipow dwoch

nieistotna wszystkiego naj

a u nas ze spaiem generalnie ok, tylko rano juz obydwie okolo 6 pobudka, bo jak niejedna sie obudzi to druga i tak sie razem nakrecaja

bylismy dzis na szczepieniu zaleglym, Helen wazy 7600, 68,5 cm, jest pomiedzy 10a 25 centylem, zdrowa jak ryba

reklama
Do góry