reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Milka nie znam sie na interpertacji wynikow, jutro ide do lekarza

ma za duzo: plytek krwi i monocytow PCT
a za malo: hematokryt i jakie PDW
ale roznice nie sa duze
nic mi to nie mowi

reklama
Dziewczyny wybaczcie że siie nie bede rozpisywała ale miałam ciężki dzien:-(
Teraz myślę tylko o łóżku... Jutro nadrobie co trzeba i sie odezwe do was:happy:
Ciaoo!

p.s. wczoraj kupiłam stroik weselny na samochód i chociaż z tego jestem zadowolona.

Jakoś pusto wyjątkowo dzisiaj o tej godzinie
Mój Potworek wstał wypił pół kubka wody niby szedł spać dalej ale siedzi w łóżeczku i michę cieszy nie wiem z czego :-D:-D dla mnie trochę nie do śmiechu bo bym sobie chrapła smacznie :eek:

Śpiochy wstawać :-D:-D
Mój mały Terminator już się wyspał tzn wyspał się już o 6 :szok: a poszedł spać dopiero przed 4 :szok: Nie wiem co z nim. W nocy wył i krzyczał :-(nie potrafił zasnąć a ja wypróbował wszystkie możliwe sposoby padł chyba z wykończenia. A ja ledwo żyje :sick:

hej laski
mam nowa metode na zmeczenie- jak tylko mlody zasnie, sprzatam, ide sie wymoczyc i lulu.czuje se lepiej:tak: i nie tak ciezko mi wstac o tej 6rano:-D

Kamila wspolczuje. A dalas mu paracetamol? moze go cos bolalo? sama niewiem:-(

hej kofaniutkie :-)

my wczoraj tez mielismy super dzionek :-) bylismy najpierw regenerowac sie na laczce blisko jeziora z cala moja rodzinka (mama, tata, siostra, ciotki, babcia, huehue) :-) ofcoz zajmowali sie Filipkiem i wreszcie moglam poczytac troche HP :-) potem zostawilismy mlodego z nimi w tym lesie i pojechalismy z mama Dawida na jarmark dominikanski :-) faaaaaaaaajowo :-) mamy jak zwykle nowe kubki i mam fajowe kolczyki. a mlodemu kupilismy wreszcie ta chuste, jak ma sa_raa ze strong menem, tylko ze z piratem ;-)
myslalam, szczerze powiedziawszy, ze beda jakies fajne autorskie ciuszki dla bobasow.. chyba zawsze bylo cos takiego. no ale w tym roku nie.
bu :-) a mialam nadzieje znalezc cos na ten pieprzony chrzest..!!!

aenye zazdroszcze bez zawisci oczywiscie. Ja sie kiedys w koncu musze wybrac na ten jarmark.
Ja od wczoraj jestem chora. (znow). Wczoraj zdychalam. Normalnie goraczka jak diabli, bole miesni, stawow. Sil brak. A tu sama z dwojka brzdacow. Dzis jest troche lepiej, choc jestem mega oslabiona.
Mam nadzieje, ze to nie przez tego choernego kleszcza.
Ja dzis zbieram sie w sobie i musze opanowac chalupe.
A i zapomnialam- na sobote mam zarezerwowany pokoj w pensjonacie nad morzem na tydzien. Jeszcze nie wiem jak dojade, ale dojade. Musze odpoczac.

reklama
a, i zapomnialam napisac, ze mlody wczoraj jadl normalnie :-D niezle sniadanko, caly duzy sloik obiadku, caly deserek, 140 mleka na kolacje i dwa razy w nocy po 100ml :-) normalnie miodzio.
gdyby tylko przestal sie budzic w nocy!..

Nieistotna, jesli wszystko ma w normie albo blisko normy, to nic zlego mu sie nie dzieje. pewnie kaze ci dawac cebion multi. nic sie nie martw :-) masz po prostu synusia, ktory wymaga wiecej uwagi niz inne maluszki :-) moze potem ci odpusci?

fak, moj ma od czasu tej choroby taka jazde na mnie, ze caly czas chce na rece.. normalnie goni mnie po calym domu i wyje.. :eek: kryzys w pelni!
mam czasem ochote wystawic go za drzwi ;-)

i znowu mi cos jeczy pod nogami brr

Do góry