reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye, sadze podobnie jak Kasia_Z, ze lekarstwa tylko juz w skrajnych przypadkach jak juz nic nie pomaga, ja podawalam Agacie nurofen moze z 5 razy w zyciu wlasnie w trakcie wybijania sie pierwszego zabka co bardzo przezyla, no ale mam to szczescie ze oprocz lekkiego katarku jeszcze nie byla chora

Nonek rzeczywiscie ciezki ten dzien mialas

Reszta dziewczyn z marudnymi maluszkami, cierpliwosci to mnie

pozdrawiam

reklama
jestem na momentos w domu a więc w przerwie między sprzątaniem i praniem pisze

nie dam Wam się stęsknić:rofl2:

Dita gratuluje ząbka
KICIA Plumek jak i Olo ten też zamiast jedynek ma dwójke:rofl2:
oczekująca wit. D do roku i gratuluje ząbka
Kasia ja nie moge z tych waszych moczowych przygód:-Dbody 86?? niezły wielkoludek no i gratuluje włosów
nonek - szit!! kondolencje!! wybuchowa suszarka wow:szok:
Roni - Jasiu niegrzeczny?? co Ty opowiadzasz?:no:
maja - kaskaderka Ci rośnie:tak:
..aenye życze, żeby Fifulkowi szybciutko przeszło - bidulek:-(

my dojechaliśmy spokojnie
babcia wzieła wolne i bawi Ola
sesese mam spokój:cool:
buziam i lece poczytać dlaej i sprzątać:dull:

witome! (to po kaszebsci)

hehe

no dzis znowu bede walczyc :-) hyh. na viburcolu caly czas jade, ale srednio widze efekty. trudno.
no wczoraj poszlo jeszcze jakos w miare, najgorzej bylo przedwczoraj - musialam dac niestety i viburcol (najpierw) i nurofen - potem. dwie godziny walki zmoglyby najcierpliwszego.
a jak mi go bylo zal..
codziennie mi go zal :-(

aenye mi lekarz zalecił podawanie czopka zawsze na noc, dziecko wtedy spi spokojnie. Bez wzgledu na to czy płacze czy nie to na noc daj mu czopek, nie zaszkodzi mu to. Oczywiscie jeżeli jego ząbkowanie jest bolesne.
Moj Filipek strasznie teraz płacze na górne ząbki i na noc zawsze daje mu czopek, śpi spokojnie do 5-6:-)

Własnie wróciłam z miasta, kupiłam stroik ślubny na auto i kieliszki dla pary młodej:-) 100zł poszło..... :dull:
Dziś teściowa bierze Filipa na spacer po południu wiec bede mogła odpocząć!:-D

aenye no szkoda dzieciaczka, wiem co czujesz bo mój jak wyje non stop z bólu itd to ja razem z nim juz czasami..:-( Niech malutki szybko dochodzi do siebie,buziak*

reklama
Buziale i uściski wszystkim zabkującym :blink:juz niedługo minie
U mnie dzisiaj rano dół mały chciał spać ale zasnać nie mógł wył i wrzeszczał juz mi cierpliwości brakowało zostawiłam go w łóżeczku i sama sie rozwyłam :-(bo juz czasem siły nie mam

Do góry