reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

A ja jade dzisiaj do domu!!!!!!!!!!!
jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jajajupi jupi jej
jestem przeszczęśliwa:sorry2:

Może się później odezwe ale jakbym nie zdążyła to wszystkiego naj i dużo zdrówka z okazji 8 miesiąca życia dla:

Plumka laseczkiKICI
dla siebie i Ola:-D;-):-p

Iggiego matki polki super star Sugar
Juleczki tej od Kuleczki
Mikołajka długowłosego Asi
Piotrusia kowbojka Kasi
Mini Dominiczka kochanej Lucky
ślicznej Helenki atol
mojego ulubieńca Jasia od pięknego Jacka Kurskiego
lansującego się Fifka ..aenye
no i Filipka Kingi85
i cudnej Milenki od roześmianej Miłeczki

a na reszte już pewnie wróce:-D

no i jakby ktos miał jakieś rocznicze albo coś to też wszystkiego wszystkiego NAJ

reklama
sa raa jak miło txh! :-)

Wrócilismy od lekarza.. F I L I P jest zdrowiutki!!:-D Ależ radość!
Miłęgo dnia dziewczyny ja pewnie wieczorem zajrzę do was bo mam robotę w domu no i przygotowania do ślubu trwają...

Buziaki dla wszystkich***

sa raa mi tez bedzie ciebie brakowało:-( ale pocieszam sie ze niedlugo wrocisz!:-)

moj facet dziś mnie zadziwia, przyszedł z roboty i zaczął sprzątać, powiedział też że pozmywa no i zmywa:-D a ja mam czas dla siebie! normalnie co dziennie tak chce:happy2:

Sara wracaj szybko.

A my bylysmy dzis na wazeniu. I normalnie sie zdziwilam bo niunia wazy tylko 8500 a miesiac temu wazyla 8400. Ale nadal jest miedzy 50 z 75 centylem.

sugar oczywiście, że widziałam już trzecią serię na AXN i czekam na kolejną :happy2:
Kate gratuluje oddzielnego spania młodej :tak:
Kasu fajnie, że Brunek mówi do Ciebie już Mama :happy2:
sara wracaj do nasz szybko :sorry2:
Kicia mam nadzieje, że się udało z z działką :-D
Ditka ale miałaś grilla z atrakcjami :sorry2:

reklama
Też nie nadrabiam :-D

Spóźnione życzenia dla Brunka i gratulacje mamy - super usłyszeć mama z ust swojego berbecia :-)

Kicia - najlepsze życzonka! Pisz jak się udało? :-)

gratulacje pierwszej nocki Nat w dziecięcym pokoju, wielkie brawa! :-)

uściski dla wszystkich choraczków! :tak:
A propos dawkowania paracetamolu, to mi mówił lekarz, że czopki 120mg dawać i to kiedy demon miał ok. 6.5 kg, więc tak ok. 20mg na kg. :eek: Czopki 60 mg dla noworodków...

U mnie maluch je już ze 3 razy tyle co tydzień temu. Znowu bankructwo na mleku nas czeka... :-)

...coś miałam pisać ale nie pamiętam... to przy okazji ;-)

Do góry