reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

oh moj Filip jak byl chory i gorączkował to też miałam meksyk w domu:angry: i dwie noce spał ze mną bo inaczej nie dało rady..
Ale antybiotyki jednak pomagają:-)

Dita co jest??

reklama
ooo doczytalam czego tak milce gratulujecie

to i ja gratuluje bardzo, bardzo

dobra wychodze z pracy i jade doma wiec moze was jescze poczytam albo dopiero wieczorkiem jak Hanutek i Helutek zostana spacyfikowane:-D

Czesc kobitki!
Ja mialam w weekend pod opieka 4 dzieci. Swoje i brata. Dzis Manka w nocy nie spala najlepiej. Dzis ma goraczke ponad 38 i katar. Padam na pysk.
Zostawilam wczoraj klucze u tesciow, stary mnie rano zamknal i siedze jak w wiezieniu. Ma niedlugo przyjechac mnie otworzyc. nie ma to jak szewski poniedzialek.

Pozdrawiam i gratuluje wszystkim naszym bbomowym dzieciaczkom i mamusiom, zycze powrotow do zdrowka.

Mam nadzieje, ze niedlugo w koncu uda mi sie nadrobic wszystkkie weekendowe zaleglosci.

Kicia najserdeczniejsze zyczonka z okazji rocznicy i oczywiscie trzymam kciuki:tak:

Agaton az mnie normalnie pozytywna zazdrosc ogarnela. Mam nadzieje ze na zlocie mamusiek sie wyluzujemy.

Nonek czworka dzieci ... niezla jazda:-). Ten Twoj M niezly rezim wprowadza w domu ... wiezic zone ... dobre;-):-) I to niby niechcacy:-D:-D

A moje malenstwo spi smacznie.

Ditka czyzbys byla w podobnym nastroju jak ja? Co jest?

Anita a Ty gdzie sie podziewasz?

Roni nie wiem kiedy paczka dojdzie do Ciebie bo wlasnie sie dowiedzialam ze poczta u nas strajkuje przez najblizsze dwa tygodnie. Tylko jakos przeoczylam kiedy zaczeli:-) Daj znac jak otrzymasz.

Ditka - ktos sie wami opiekuje, tam u gory.. co za przezycie..! buziam!

Kicia
- trzymam kciuki :-) to ta dzialka pod blizniaka z przyjaciolmi?

Kasu
- ale masz fajnie! moj tak sobie mamuje raczej bez zrozumienia ;-) hehe

Kate
- no to masz juz druga dojrzala corunie :-) ale slodko!

atol
- dziekuje za pomoc, jeszcze sie naszperalas.. kochana jestes :-) na szczescie juz jest git..

nonek - trzymam kciuki, by malutka nie rozlozyla sie bardziej.. u was to normalnie szpital non toper :szok: bidaki!!!

Agaton
- to prawda, wspolne wojaze bardzo zblizaja.. uwielbiam chociaz na jeden dzien gdzies z moim mezem pojechac :-) normalnie kochamy sie wtedy jak dwa aniolki :-) zazwyczaj ta milosc rozbija sie o codziennosc.. wyjazdy to taka mila odmiana :-)

Kicia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

Gratulację dla Bruna-"Mama"
Dita:confused:
Kate-to super że nockę ładnie przespała;-)
Roni-biedny Jasiu-całuski dla niego:-)

reklama
Do góry