reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

oh moj Filip jak byl chory i gorączkował to też miałam meksyk w domu:angry: i dwie noce spał ze mną bo inaczej nie dało rady..
Ale antybiotyki jednak pomagają:-)

Dita co jest??

reklama
ooo doczytalam czego tak milce gratulujecie

to i ja gratuluje bardzo, bardzo

dobra wychodze z pracy i jade doma wiec moze was jescze poczytam albo dopiero wieczorkiem jak Hanutek i Helutek zostana spacyfikowane:-D

Czesc kobitki!
Ja mialam w weekend pod opieka 4 dzieci. Swoje i brata. Dzis Manka w nocy nie spala najlepiej. Dzis ma goraczke ponad 38 i katar. Padam na pysk.
Zostawilam wczoraj klucze u tesciow, stary mnie rano zamknal i siedze jak w wiezieniu. Ma niedlugo przyjechac mnie otworzyc. nie ma to jak szewski poniedzialek.

Pozdrawiam i gratuluje wszystkim naszym bbomowym dzieciaczkom i mamusiom, zycze powrotow do zdrowka.

Mam nadzieje, ze niedlugo w koncu uda mi sie nadrobic wszystkkie weekendowe zaleglosci.

Kicia najserdeczniejsze zyczonka z okazji rocznicy i oczywiscie trzymam kciuki:tak:

Agaton az mnie normalnie pozytywna zazdrosc ogarnela. Mam nadzieje ze na zlocie mamusiek sie wyluzujemy.

Nonek czworka dzieci ... niezla jazda:-). Ten Twoj M niezly rezim wprowadza w domu ... wiezic zone ... dobre;-):-) I to niby niechcacy:-D:-D

A moje malenstwo spi smacznie.

Ditka czyzbys byla w podobnym nastroju jak ja? Co jest?

Anita a Ty gdzie sie podziewasz?

Roni nie wiem kiedy paczka dojdzie do Ciebie bo wlasnie sie dowiedzialam ze poczta u nas strajkuje przez najblizsze dwa tygodnie. Tylko jakos przeoczylam kiedy zaczeli:-) Daj znac jak otrzymasz.

Ditka - ktos sie wami opiekuje, tam u gory.. co za przezycie..! buziam!

Kicia
- trzymam kciuki :-) to ta dzialka pod blizniaka z przyjaciolmi?

Kasu
- ale masz fajnie! moj tak sobie mamuje raczej bez zrozumienia ;-) hehe

Kate
- no to masz juz druga dojrzala corunie :-) ale slodko!

atol
- dziekuje za pomoc, jeszcze sie naszperalas.. kochana jestes :-) na szczescie juz jest git..

nonek - trzymam kciuki, by malutka nie rozlozyla sie bardziej.. u was to normalnie szpital non toper :szok: bidaki!!!

Agaton
- to prawda, wspolne wojaze bardzo zblizaja.. uwielbiam chociaz na jeden dzien gdzies z moim mezem pojechac :-) normalnie kochamy sie wtedy jak dwa aniolki :-) zazwyczaj ta milosc rozbija sie o codziennosc.. wyjazdy to taka mila odmiana :-)

Kicia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

Gratulację dla Bruna-"Mama"
Dita:confused:
Kate-to super że nockę ładnie przespała;-)
Roni-biedny Jasiu-całuski dla niego:-)

reklama
Do góry