reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

gratuluje zębolków!!!

Ja jestem teraz w siodmym niebie dziewczyny. Dziecko śpi, ja siedze sobie w pokoju i piję brrr jednym okiem oglądam horror na HBO i poprostu jest mi rewelacyjnie:-D

reklama
Dita zdróweczko i za dobry humorek!:-)
Jezeli chodzi o ząbki to naprawdę nie jest tak że im pozniej tym lepiej.. róznie bywa. Dita racja, genetyka

hehe:-D
Mojej Ali wylazły w 8 miesiącu (identyko Nat) - więc późno i od razu górne jedynka i dwójka się popsuły.Co prawda tylko troszkę, po zabezpieczeniu przed dalszym postępem próchnicy ma czarne ślady na tych ząbkach.

A córce mojej siostry ciotecznej wylazły dopiero w 11 miesiącu - i popsuły się strasznie - normalnie zostały zjedzone. Mała miała aż zapalenie dziąseł od popsutych ząbków.

Nie ma reguły.

kinga - no to zdrówko!!!! :-D

reklama
Dita, gratulacje!!! superfajnie :-D
to teraz trzeba czesto myc te zabeczki!
dzizas!
mi wyszly w 14 mies i nigdy, nigdy nie mialam najmniejszych problemow z zebami, mleczaki tez b. dlugo mialam. zdrowe :-D
(odpukac!)

Kicia
- gratuluje dzialeczki! mi by sie wlasnie taka podobala. w sensie wielkosci. moge brac nawet 500m, bo nie chce mi sie na niej robic. ale musialaby kosztowac maxxxxx 200000, a nie ma takich ani w gdyni, ani w rumi, ani w redzie..
grrrr!

kasiu
- powiedz raz jeszcze o tym paracetamolu, bo nie skumalam.. ja mam 50mg czopki.. Filip wazy pi razy drzwi 9kg, to ile mam mu dawac???

Do góry