reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

czarna z Ciebie to niezly detektyw :cool2:

podczytuje dziewczyny tak jak i Was podczytywalam...jakos tak zapraszalyscie do ujawniania sie to sie ujawnilam, no i sama sie nawet nie spodziewalam ze zostane...a ze tam akurat panowaly jakies bojowe nastroje, dziewczyny troche sie klocily to sie nie odzywalam, bo jakos mnie to odstraszylo...
a tutaj przyjelyscie mnie bardzo milo...

Czarna przeszkadzam Ci w jakis sposob, ze juz od dluzszego czasu zastanawiasz sie na moj temat?? :confused:

reklama
heh Ditka w sumie tak...
ale jakos tu sie odezwalam i tu mi na swoj sposob dobrze...mimo ze roznica miedzy naszymi dzieciaczkami jest spora, ale jakos mi to nie przeszkadza...

Nieistotna pogadam z Marysia. Jak ona nie bedzie chciala ode mnie wziac, bo cos wspominala, to jak masz ochote to Ci odstapie chodzik. Manka nie korzysta.
Agaton ty marcowa grudniowko :-);-)

reklama
Do góry