reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No no, to mam nadzieję, że się rozkręci szybko.
Kurcze, też musze poszukać w EFSach czegoś dla mnie...

Atol, dzięki za link.
poszukam sobie czegoś:-)

Julka jakoś dziwnie spi - z półotwartymi oczami. prawie dostałam zawalu jak to zobaczylam:ninja2:

noo atol tez pomyslalam ze drogo ale jak wpadnie jakas kaska, to na pewno sie na cos skusze :tak: sliczne te ciuszki i w ogole stronka swietna :tak:

dzieki, dzieki

oby poszlo

muze leciec, wyslalam T. na spacer a sama mialam sprzatac:-p,a zaraz do pracy

do wieczorka

jejku, atol!!! przesliczna stronka! uwielbiam chodzic po takich sklepikach wlasnie.. takie ladnie dopracowane stronki sa czadowe :-)
i wcale mi sie nie wydaje, ze cena odstrasza. znam ta firme i rzeczy z niej sa super, fajne maja pomysly i w ogole. masz racje, cen z tesco nie da sie przebic i nie mozna sie tym sugerowac.
a jak zdobedziesz renome, to bedzie miodzik. myslalas, zeby sie gdzies zareklamowac? moze na serwerze bb wlasnie?

i jak tylko bede miala kase (k, kasa z firmy lezy na koncie, az komus sie zechce podliczyc, co i ile dla kogo, czyli pewnie we wrzesniu sie dowiemy, ile zarobilismy) jakas, to kupie malemu te przesliczne dresiki marynarza... jaaaaaa zaje biste sa!!!! powiedz, to taki miekki dresik, nie za gruby? masz ich wiecej? (coby mi ich nikt nie sprzatnal! ;-) )
a powiedz, ktos ci robi admine i grafike? jakas firma?
my tez chcemy otworzyc sklep z zabawkami, nie tylko allegrowa sprzedaz, stad pytam :-D
strasznie mi sie podoba grafika, w ogole caly uklad (troche jak w moim ulubionym :: Odzież dziecięca w miniNIEBO - sklep oferujący ubranka dziecięce i niemowlęce oraz pościel dla dzieci oraz niemowląt, sukienki komunijne, komunia, ubranka komunijne) , tez bym chciala miec tak ladnie ;-)

reklama
nieistotna - wiem, co czujesz. jak sie wsciekne, to normalnie nozami moglabym rzucac. rzadko zdarza mi sie na malego tak wsciec, ale np. ostatnio (juz bylam zla, bo z niczym sie w gdyni nie wyrobilismy, spidem do domu, bo mlody marudzil, spiacy, glodny..). daje mu szame, a ten marudzi, zaciska usta, wklada rece do buzi, rozciapciujac wszystko po ubranku i krzeselku.. nie panujac juz nad soba zlapalam go za te malutka raczke, chcac przytrzymac, i troche za mocno scisnelam, syczac ze zlosci "żryj"... maly zrobil podkowke i zaczal plakac.. normalnie ja tez, z wscieklosci na siebie..
tak mi bylo zle i glupio, ze od tamtej pory staram sie stosowac wszelkie metody relaksacyjne ;-) na razie luz, do nastepnego napadu furii..
nic sie nie martw, jestesmy AZ ludzmi :-) buziam!

Do góry