reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Cześć babeczki :-) my dopiero wstaliśmy :-) fajnie sobie tak czasem długo pospać
Dita masz rację, Czarna też :tak:ja nie pojmuję jak można tak zrobić że od razu żałoba narodowa. Współczuje ludziom którzy utracili bliskich to tragedia :szok:ale żałoba dla narodu?? Kasa za śmierć?? Codziennie więcej ludzi ginie na ulicach i jakos nie ma żałoby nie ma odszkodowania a to chyba tak samo straszne dla tych rodzin. O i tyle powiem dla mnie głupota straszna
:eek:
Nieistotna będzie dobrze dziecko uczy cierpliwości :tak:i kazdemu zdażaja się gorsze dni. Trzymam kciuki.
Atol super sklepik :tak::tak:

reklama
bo sie jest juz bardziej wyluzowanym

jesli chodzi o sklep, to w podpisie moim jest adres

pisalam na wyzywaczce chyba ze otwieram sklep z odzieza dziecieca, dostalam dofinansowanie z UE i zobaczymy co z tego bedzie

Atol, to super:tak::tak:
sklepik bardzo mi się podoba, dawaj znać czy interes się kręci:-)
a jak to jest z tymi dofinansowaniami?myślałam że one są tylko dla bezrobotnych?

Pisalas pisalas, panietam. Ale nie wiedzialam, ze to juz. Sklepik naprawde na wysokim poziomie. Bardzo mnie sie podoba.

Atol ale wypasiona stronka!!! No piękna! Latające noże super! I ciuszki fajowe! Tylko drogo jak na PL moim zdaniem. A skąd masz ciuszki i w ogóle jak idzie?

reklama
jeszcze nie idzie, bo od wczoraj jest na serwerze

ubrania mam z dunskiej firmy mini kids, szyte w UE,a nie w Chinach wiec dlatego cena jest jaka jest, nikt tu nie bedzie pracowal za miske ryzu...

mysle ze sa ludzie ktorzy kupia i po takiej cenie,a cen z bazarow czy tesco i tak sie nie da przebic

Do góry