reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Manka tez se sama znajduje. I to nie swiecacego. Julce to musialam pakowac co chwile. Mialam przy lozku 7 czy 8 smoczkow przygotowanych i ja sie budzila to jej po kolei pakowalam. Tak aby nie musiec szukac po ciemaku.

reklama
kopnijcie mnie w 4 litery bo jutro do pracy....
( ta praca i wybór już mi się każdej nocy śnią...):-(

nie zdecyduję
Nie mam odwagi
będę egzystować
aż mnie sama wywali
i będę żałować.
Nie ma innej możliwości.

Andrzej jast za nową pracą.
A ja chciałabym w Orbisie..
bo to jednak ambitniejsze....
Ale ja tam nie pasuję do tych oł eł bułkeł przez bibułkeł
i zarabiam gó...eeee.... kopę.....
ale mam nadzieję na odmianę zarabianie tyle i le inni w Orbisie zarabają....:no:

u mnie smok jak u Dity plus np marudzenie w aucie, a tak to generalnie caly dzien bez. Ale nie potrafi odnajdowac sama w nocy mimo ze swieci. Ale co ja wymagam od corki, skoro ja tez nie potrafie go odnalezc u niej w lozeczku. W roku zawsze jest awaryjny:-D

Dita wg mnie szkoda ze nie zaryzykowalas, a piszesz o Orbisie, tam teraz pracujesz czy chcialabys pracowac bo sie pogubilam?

Spadam spac.

reklama
Generalnie to ja sie sama w tym wszystkim pogubiłam
Musże zebrac wszystko do kupy plusy i minusy....
reszta (poza mną) zarabia min2 tys na rękę, ja jestem chwilowo w niełasce bo ośmieilam się zajść w ciążę jako czwarta z czterech w tym samym czasie i narazilam biuro na ogromne straty...

kropa wielka kropa

Do góry