reklama
kasuelf
mama grudniowa'06
dokladnie tak jak milka napisala- niesmak pozostaje.
wykasowanie czegos czy udawanie ze nic sie nie stalo to nie rozwiazanie.
ale to juz osoby ktore puscily kwas musza przemyslec
cala ta afera mnie nie dotyczy i nie bede sie na ten temat wypowiadac
to co mysle zostawie dla siebie
wykasowanie czegos czy udawanie ze nic sie nie stalo to nie rozwiazanie.
ale to juz osoby ktore puscily kwas musza przemyslec

cala ta afera mnie nie dotyczy i nie bede sie na ten temat wypowiadac
to co mysle zostawie dla siebie

Pamiętacie jak zawsze się cieszyłyśmy, że jestesmy niezwykłe bo wszędzie sie wszystkie Mamy kłuca itd a u nas był ład, skład mimo wszystko
dla mnie nie ma lepszych i gorszych
czy ktoś jest psychologem czy bankowcem czy studentką to i tak
wszystkie jesteśmy Mamami grudniowych dzieciaszków (agaton też
)
to nas połączyło!!!!!!!!!!!
Ja zawsze jak mam dylemat co tu zrobić kiedy mój synek coś tam..łape za telefon lub jak mam siadam do kompa i szukam w WAS ratunku i wsparcia i zwykłego oddechu w normalny cięzki lub lepszy dzień...
naprawde jest sens wszystko psuć??
finito
dla mnie nie ma lepszych i gorszych
czy ktoś jest psychologem czy bankowcem czy studentką to i tak
wszystkie jesteśmy Mamami grudniowych dzieciaszków (agaton też

to nas połączyło!!!!!!!!!!!
Ja zawsze jak mam dylemat co tu zrobić kiedy mój synek coś tam..łape za telefon lub jak mam siadam do kompa i szukam w WAS ratunku i wsparcia i zwykłego oddechu w normalny cięzki lub lepszy dzień...
naprawde jest sens wszystko psuć??

finito
A
Agaton
Gość
haha Sara 

i o to chodzi, tez nie uwazam ze sa lepsi czy "lepsiejsi", zawsze Was tak odbieralam wlasnie, za "rowne laski"

i o to chodzi, tez nie uwazam ze sa lepsi czy "lepsiejsi", zawsze Was tak odbieralam wlasnie, za "rowne laski"

Przede wszystkm - nie pisałam żadnego kwasu,
NIE CZUJĘ SIĘ WINNA!!!!
A kasowałam po kolei moje posty bo nie mam pojęcia czym i kogo urażę - tak jak pisałam - przekleństwami, ich brakiem, złośliwościami, ich brakiem, błędami, ich brakiem czy sypaniem cukrem pudrem.
Paranoja.
I dotyczy to KAŻDEJ z nas - nawet tych które uważają się za święte.
NIE CZUJĘ SIĘ WINNA!!!!
A kasowałam po kolei moje posty bo nie mam pojęcia czym i kogo urażę - tak jak pisałam - przekleństwami, ich brakiem, złośliwościami, ich brakiem, błędami, ich brakiem czy sypaniem cukrem pudrem.
Paranoja.
I dotyczy to KAŻDEJ z nas - nawet tych które uważają się za święte.
No tak, ale śmiać się juz z tego NIE WOLNO. Jak ktoś nie pamięta, ja też wczoraj napisałam ,,cuż", nie ,,cóż", kate się ze mnie śmiała, a ja z siebie. I tak mogłoby zostać,ale zrobiła się z tego wieelka afera. Nie wiem po jaką cholere.
A
Agaton
Gość
wiem ze nie powinnam sie mieszac, ale dajcie juz z tym spokoj, po co o tym w kolko nawijac, zaczyna sie jazda jak w dziale niemowlaki...zupelnie bez sensu...
edit: Ditka czytam Twoje posty na innych watkach, dlaczego wciaz i wszedzie do tego wracasz?? tak Cie to boli, ze ktos Ci zwrocil uwage?? nawet jesli ta osoba nie miala racji, a tym bardziej jesli nie miala nie rozumiem Twojego poruszenia
bylam wczoraj i widzialam wszystkie Twoje posty i nie kumam dlaczego je pokasowalas...
edit: Ditka czytam Twoje posty na innych watkach, dlaczego wciaz i wszedzie do tego wracasz?? tak Cie to boli, ze ktos Ci zwrocil uwage?? nawet jesli ta osoba nie miala racji, a tym bardziej jesli nie miala nie rozumiem Twojego poruszenia

reklama
Kate gdzie Twój podpis??????!!!!!!!!!!!!! Psychoterapeuty?????
Codziennie dostawałam po klika wiadomoście na PV o pomoc w różnych sprawach:
stres, problemy z partnerem, lęki nocne, problemy z poczuciem wartości, stany przed- i depresyjne
po prostu nie dawałam rady

w wakacje robię sobie wolne