reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Agatonie mozesz zmienic tego "pogladacza" na obserwatora, wolnego sluchacza czy cóś :tak::tak::tak:
bo podgladacze jakos zle mi sie kojarzą :-D no chyba ze jestes "włochatym pedolfilem z grubymi palcami :-D

reklama
mysle ze z tym wychodzenie,m to impuls chwili takze dajmy temu spokoj,

Nieistotna Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem, w ogole o tym zapomnialam :tak:

No to ja wróciłam. Znad jeziora oczywiście.

Weicie, co , to wszystko jakieś chore się zrobiło.
Zacznijmy od początku.
Dlaczego sie polubiłyśmy? Bo każda z nas jest inna, każda coś wnosi, sobą reprezentuje. Każda ma swoje wady, zalety i tego nikt nie zmieni.
A tu nagle w tym samym momencie przeszkadzają:
-przekleństwa
-słodzenie
-błędy
-brak błędów
-podglądanie
-brak podglądania
-humor
-brak humoru
-złośliwość
-lizusostwo
-uprzejmość
-itp

Co się stało? Nuda? Rutyna? Brak innych problemów?
Wracałam znad jeziora - widziałam jak się tworzy trąba powietrzna, jak uderza w ziemię, jak przewraca drzewo na ulicę (jedna osoba ranna, w lokalnej panoramie już o tym mówią) jak gałęzie spadają tuz przed samochód, widziałam wypadek kilka metrów przede mną...
Modliłam się aby dotrzeć do domu.Naprawdę są poważniejsze problemy niż SZUKANIE ich.
Nie, nie ,,odejdę" bo to nie o to chodzi.
Tylko naprawdę ma gdzieś kto co o mnie mówi, kto mi prawi morałi i kto się na mnie obraża.
Jestem jaka jestem i póki same mnie nie wywalicie - będę.
Miłego wieczora.

Dita ja piernicze-trąba powietrzna:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale musiałaś być wystraszona-ja bym umarła ze strachu:baffled:;-)
dobrze ze Wam się nic nie stało:-)

Co do kłutni to nie wiem o co chodzi ale
to głupie....
i mówię tak jak Dita;
zacznijmy od początku:-):-):-):-):-)

proponuję założenie nowego wątku grudniowego żeby o starym zapomnieć!!!!!!!!

reklama
Do góry