reklama
Hello
U nas dzien jak co dzien, oprocz dwoch duzow na czole
Mercedes bawi sie w kaskaderke i puszcza sie lapkami jak stoi. Nie wyrabiam z nia
Dwa razy nie zlapalam i sa dwa guzy. Nadal siedze sama, maz pojechal z klientami nad ocean i sie kapali
jak ja jemu zazdroszcze...luzu.
O calej sytuacji nie bede nic pisac bo szkoda slow, szkoda tylko bylo by zmarnowac ta atmosfere jaka tutaj panowala. Buziaki dla wszystkich.
U nas dzien jak co dzien, oprocz dwoch duzow na czole

O calej sytuacji nie bede nic pisac bo szkoda slow, szkoda tylko bylo by zmarnowac ta atmosfere jaka tutaj panowala. Buziaki dla wszystkich.
ja też dopisuje sie do kina 
u nas zakupy z Olim też super
wsadzam go w siedzisko w wózku sklepowym i jest zadowolony jak nie wiem
jesteśmy w Swionujściu i powiem Wam że chyba wymyśle jakąś bron niologiczna na komary bo nie wyrabiam!!!!!!!!!! Olinka też pochlały cholery

u nas zakupy z Olim też super
wsadzam go w siedzisko w wózku sklepowym i jest zadowolony jak nie wiem

jesteśmy w Swionujściu i powiem Wam że chyba wymyśle jakąś bron niologiczna na komary bo nie wyrabiam!!!!!!!!!! Olinka też pochlały cholery

kasuelf
mama grudniowa'06
pingwinek moj robi dokladnie to samo
albo puszcza sie jak kleczy i lapie rownowage
no i buksial pare razy:-(
wiec poszlam do asdy i kupilam takie puzle kolorowe z pianki co polaczone tworza mate i jest git, nie bedzie sie obijal
no i maz dzis wrca z pl
od czwartkuza dzwonil... 2 razy
a jak ja dzwonilam to zajety zawsze byl :/

albo puszcza sie jak kleczy i lapie rownowage

no i buksial pare razy:-(
wiec poszlam do asdy i kupilam takie puzle kolorowe z pianki co polaczone tworza mate i jest git, nie bedzie sie obijal
no i maz dzis wrca z pl
od czwartkuza dzwonil... 2 razy
a jak ja dzwonilam to zajety zawsze byl :/
moja nie wali w podloge juz, ale w meble, stoliki o ktore sie podpiera
Kasuelf ciezkie czasy nastaly
Ale najfajniejsza zabawa jest na trawie, dlatego dziekuje za kazdy dzien pogodny bo w tedy mala biega na czworakach az milo i bezpiecznie (oprocz zachystnien trawa-juz zaliczone,polknieciem ziemi
)
a puzle fajne, ale zauwazylam ze tam gdzie jest dywan mala nigdy nie zaliczyla gleby, zawsze znalazla sobie jakas szpare z kamienna posadzka aby zaliczac gleby hihihi
Kasuelf ciezkie czasy nastaly

Ale najfajniejsza zabawa jest na trawie, dlatego dziekuje za kazdy dzien pogodny bo w tedy mala biega na czworakach az milo i bezpiecznie (oprocz zachystnien trawa-juz zaliczone,polknieciem ziemi

a puzle fajne, ale zauwazylam ze tam gdzie jest dywan mala nigdy nie zaliczyla gleby, zawsze znalazla sobie jakas szpare z kamienna posadzka aby zaliczac gleby hihihi
reklama
(oprocz zachystnien trawa-juz zaliczone,polknieciem ziemi)
Hehehehehe

moja dorwała psią karmę:-)