reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
"a co do atmosfery to jest jaka jest i chyba już tak zostanie..."
nie popadajmy w paranoje, Miłko, wszystko zalezy od nas

a w ogole jak czytam wasze teksty ze sie musicie zastanowic nad byciem tutaj to mysle ze moze rzeczywiscie "idzmy" stad wszyscy bo nam cos nie pasuje, nie pasowalo

chyba ze to tylko teksty na potrzebe chwili, by dodac jej dramatyzmu

dobra zreszta, traca mnie to

"a co do atmosfery to jest jaka jest i chyba już tak zostanie..."
nie popadajmy w paranoje, Miłko, wszystko zalezy od nas

zgadzam sie Nieistotna :tak:

w ogole zazdroszcze facetom, oni potrafia dac sobie w twarz, a nastepnego dnia o tym zapomniec i kumplowac sie dalej, my babeczki za duzo rozpamietujemy i sie robi jazda:wściekła/y:

reklama
i jak ktos mowi "ide" zawsze mnie korci by powiedziec "otworzyc ci drzwi" "pomoc sie spokowac" "szerokiej drogi"
a sama lubie jak sie mnie zatrzymuje... serio
popirzona jestem ;-)

Do góry