reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Jakoś tak mi smutno że będzie spał sam
i boję się żeby mi nie odbiło znowu
bo jak skończyłam cycolić
to miałam załamanie jakieś
że wyrodna matka ze mnie (to piszę na bez żartów)
i obwiniam się że zle zrobiłam nie dając mu cyca
bo mogłabym karmić do dziś pewnie
I boję się strasznie że jak on
będzie spał sam to sytuacja się powtórzy

reklama
boze wyluzujcie
kazdy ma prawo lubiec, nie lubie, kometowac jak chce, przychodzic (o tym na chwile sama zapomnialam) i odchodzic
Roni tez policz do 10, bo taki jest swiat, milo ze powiedzialas co mysli bo chyba dzieki Tobie kilka osob zrozumialo cos bardzo waznego

Co do piwa to chyba poprostu kolezanka nie ta. :baffled:... ja chce przebywac z ludzmi ktorzy tez maja dzieci i tyle ;-)

Ale sie tu porobiło :confused:
Czarna ja przez pewien czas brałam Małego do nas i skubany strasznie się przyzwyczaił :szok: miesiąc mi zajęło żeby znowu szedł spać u siebie w łóżeczku :tak:chyba lepiej teraz go odzwyczaić niz jak będzie starszy. I wydaje mi się że Dawidek i tak będzie czuł cię blisko:-) a pozatym nadrobicie w ciągu dnia :tak:ja zawsze swojego brzdaca biore jak sie juz rano obudzi do łóżka na pieszczoszki :tak:

agaton, a jakze w tej chwili po prostu mam szauu na hp. ale nie ma co inerpretowac moich avatarow - nie chce mi sie ich zmieniac - leniuch ze mnie :-)

Roni, ja tez cie prosze o wiekszy luz! bylo nie bylo, skonczylo sie, mam nadzieje :-) mam takie zdanie jak ty, ale ani mysle odchodzic,bo za bardzo lubie grudnioweczki ;-) nie znam zbyt wielu mam w realu i brakuje mi wymiany zdan... a od pewnego czasu - twoich postow! twojego zajefajnego poczucia humoru!

dżiz, nie klocmy sie! bo bedzie tak "powszednio"... wyroznialo nas dotad takie zgranie, mimo roznicy pogladow!... wrocmy do tego!

no tak aenye jakos tak zwrocilam uwage na jej avatar bo ukazal sie w momencie kiedy napisala kilka postow o wiadomej tresci...tylko tyle, oczywiscie nie uwazam ze kazdy nadaje znaczenie swoim avatarom:-D

reszta - no comments:-(

jakas do d ta niedziela, poklocilam sie z J, pogoda znowu zj bana, pol dnia siedze w chacie przed kompem, no po prostu rewelacja :huh: a w zeszlym tygodniu byczylismy sie o tej porze na plazy i bylo naprawde git :cool2: a w dodatku tutaj tak pusto...

reklama
dzięki za życzenia dla Milutka :tak::-D:tak: zaliczyliśmy dzisiaj 4 godzinny spacerek a teraz czekamy na deszcz :laugh2::tak:

a co do atmosfery to jest jaka jest i chyba już tak zostanie...
generalnie jak wszędzię są lepsi i lepsiejsi :eek:

Do góry