reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

zdrówka dla Asi życzę :tak:

Dita :-D ja też bym chętnie się położyła ;-) od rana sprzątam - a już 15:00 :zawstydzona/y:

reklama
A ja wiem ze moj tato sie nie moze doczekac jak przyjade z Brunkiem
no a mama... dni ilczy hehehe:cool2::cool2::cool2:

kate
nikt mnie za nic nie przepraszal, za fochy, nie odzywanie sie, obraza na ciaze, za pzrykrosci...
ale co tam, nie sadze zeby to kiedys nastapilo i na to nie licze
ja tez aniolkiem nie bylam:dry:

ditka
to juz jest mega fobia:laugh2:

anitka
buziaki pracusiu:blink:

hehe - Anita - ale ja po odstawieniu piguł ponad miesiąc temu jeszcze nie dostałam @ cholera jasna....:blink:I o jest główna przyczna mojej fobii:dry:

Z innej beczki:
Wczoraj byliśmy u dentysty (Jezu, już mam wyleczne wszystko - chyba nigdy takiego stanu zębów nie miałam, zawsze było coś:-D:-D:-D). Niestety jedne ząb mi się pokruszył i nie dało się go już odbudować. Został korzeń, na szczęście mocny i mam mieć na niego założoną koronę. Pobrał mi dentysta odciski szczęki, zeszlifował do reszty pozostałości tego nieszczęsnego zęba (aż do samego dziąsła) i teraz czekam - jakieś dwa tygodnie. co prawda to piątka górna jest, ale mam wrażenie,że jestem szczerbata, hehe;-)

A najbardziej się śmiałam z Andrzeja - miał leczone dwa zęby w znieczuleniu - pierwszy raz w życiu mial znieczulenie, dostał zastrzyk na górze i na dole i stracił czucie,hehe. potem przyjechała siostra z new boyem i zamówiliśmy sobie pizzę z sosem czosnkowym ez keczupu. Andrzej je swój kawałek i nagle mówi - no przecież jest keczup - a to była jego krew bo sobie wargę gryzł a tego nie czuł:-D:-D:-D
dziś wygląda jakby mu ktoś w tą wargę przyfasolił:-D:-D
No myślałam,ze się posikam:-D:-D:-D:-D

To co ja mam powiedzieć jak jeszcze wcale @ od porodu nie miałam :confused:;-)

Dita hehe to teraz uśmiechaj się szeroko do swoich klientów :-D

Kasu ;-):zawstydzona/y::happy2:
poza tym nie tylko Twoja mama odlicza dni - my też nie możemy się doczekać , aż Cię poznamy osobiście !

reklama
moje dziecko wstalo dzis 3.50 i nie chcialo zasnac ani przy cycu ani w wozku
(nie walczylam z nim, dalam mleko, herbatke , lulalam), chcialam znalesc przyczyne ale nic
potem bawilismy sie godzine az zaczal sie ryk (nie wyszlam z pokoju na 10min wmawiajac sobie ze jestem wieksza i silniesza, nie odpuszcze i wygram)
i pozniej grzenie zasnal i spal do 8.30

nie wiem o co mu chodzilo

wzielam go na spacer nad jezioro
4z90ylx.jpg

i mam mega dola bo w domu jest syf a ja rzygam tym sprzątaniem, sprzątam sprzatam a efektow nie widac, wciaz syf, robota głupiego
nienawidze tego

Do góry