reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no ale dzisiaj naprodukowalyscie :-D chyba godzine zajelo mi przebrniecie przez wszystko co napisalyscie, my dzisiaj z moja sis i naszymi menami pojechalysmy do dziadziusia co to 80 lat skonczyl w czwartek...i fajnie bylo:-)najlepsze jest to ze wrocilam ze swiezymi warzywkami z ogrodu dziadzia, fasolki, marchewki ziemniaczki, buraczki oj ale bede tworzyla w kuchni:happy2:

a my z J. jakos sie mozemy zabrac za slub i wesele, kurcze moze jestem inna ale mnie to jakos strasznie nie podnieca, tzn. wkurza mnie ta cala otoczka wokol, ciotki i wujkowie ktorych trza zaprosci a nawet nie wie sie kto to, moze wyolbrzymiam bo nie lubie spedow rodzinnych z moja rodzina, bo mi sie nie udala :huh: J rodzina super, ale jak se pomysle o moich to mnie zdziebko ch uj strzela:eek: no coz mam pecha:baffled:

reklama
Lucky chyba 68. ale nie wiem bo jak kupowalam ciuszki to wszystkie metki wycielam z ubran teraz przykladam i sprawdzam czy dobre.:-D:-D:-D

ano pracowałam ładnie Kate ;-)

zresztą jakoś mniej mi się tutaj teraz podoba, jakś taka atmosfera dupiata :eek: człowiek walnie jakiegoś chu.ja czy ku.rwe i za raz mnie mają za jakąs patologię czy cuś....

Lucky dzięki za smesa :tak:

Milka kocham Twoje komentarze:-);-):-D:tak:
Ja wlasnie wrocilam od tesciow i z mega pizzy. Wale piwko male i ide lulu. Moj stary zrobil mi ....hm:happy2:, a teraz se pojechal na nocne zdjecia.

Miłka no co Ty;-) Nie przejmuj się:-) Obce baby napadły a tyś uciekła:sorry2: dziołszka nie łam się;-). Tu nie myślę o Tobie jak o patologii:no: Ani o Dicie że jakaś tam bazarówa, ani tym bardziej o Kate że podpis ma nieodpowiedni, bo jakoś one dziwnie nakręciły wątek, który padł śmiercią naturalną:-)

A gdzie Roni się podziewa??? Tęskno za nią:-(

reklama
Do góry