reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kate to moze byc zwykle zapalenie gardla.
Angina ropna najczesciej zaczyna sie dosc wysoka goraczka i ogolnym rozbiciem. Pozniej, po mniej wiecej dwoch dniach wychodza czopy na migdalach. I sa bardzo powiekszone wezly chlonne, szczegolnie te zauszne.
Nie kazde czerwone gardlo moze oznaczac angine. Choc ona najczesciej wlasnie pojawia sie latem. nagle zmiany temp i te sprawy. Daj jej ten antybiotyk, kup w aptece plyn do plukania AZULAN, jest w smaku ojropny ale dziala cuda. Niech Asia kilka razy dziennie plucze nim gardlo. To wyciag z romianku i dziala antyseptycznie i sciagajaco, lagodzaco. I ucaluj moja ulubienice ode mnie!

Kamila - jak już pisałam wcześniej... może z 10 stron temu
do końca wakacji nie ma możliwości:no:

Nonek - on ma takie kropki czerwone w gardle i nieciekawy zapach z ust:sorry:
dałam antybiotyk i poszła spać

Dzięki za pomoć dziewczyny:tak:

U nas na ślubie też nie było moich rodziców
bo nie akceptowali naszego wyboru
Była tylko siostra i babcia
Matka przyszła do USC i ja cały ślub panicznie się bałam
że jakiś numer wykręci
jak ja się bałam:shocked2:
Więc Kasu wiem, co mogłaś czuć:dull:

he moja mama przyszla do usc i kiedy byl moment ze ludzie kolejno podchodzili skladac zyczenia powiedziala do mnie co a la ze sobie zycie marnuje, daniela ominela... i poszla do domu

Lucky
bylo mi przykro... szalenie

ludzie popelniaja bledy... nie ma co tego rozpamietywac
bylo mi szalenie przykro

Ja się pogodziłam z rodzicami w 2001 roku
po śmierci babci:crazy:
generalnie, to się odzywaliśmy do siebie..
ale właśnie wtedy matka przeprosiła i w ogóle był happy end:-D
alei tak moje stosunki z matką są... w miarę poprawne:dry:

reklama
hej,
Kurde, a ja poszłam w kimę na 2 godziny:szok::szok::szok:
nie mam pojęcia, daczego....
Już oczywiście diagnozuje senność ciążową.
Jezu, jaką ja mam fobię....:szok::szok:

kate
- przy anginie są białe naloty w gardle i przede wszystkim na migdałach... - miałam raz w życiu i nie chce nigdy więcej:no: Ból jest tak okropny,że śliny nie można przełknąć.
A czerwone kropki w jamie ustnej świadczą o stanie zapalnym - tak jak lucky mówi.
Ucałuj Asię od nas a w szczególności od Ali ( i Ala bardzo prosi Asię,żeby wyszdrowiała na spotkanie grudniówek:-D:-D:-D)

Do góry