reklama
kamila1983
Fanka BB :)
mam pytanko :-) co zrobić żeby mieć dostęp do zdjęć grudniowych dzieciaczków? :-):-)
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Kate to moze byc zwykle zapalenie gardla.
Angina ropna najczesciej zaczyna sie dosc wysoka goraczka i ogolnym rozbiciem. Pozniej, po mniej wiecej dwoch dniach wychodza czopy na migdalach. I sa bardzo powiekszone wezly chlonne, szczegolnie te zauszne.
Nie kazde czerwone gardlo moze oznaczac angine. Choc ona najczesciej wlasnie pojawia sie latem. nagle zmiany temp i te sprawy. Daj jej ten antybiotyk, kup w aptece plyn do plukania AZULAN, jest w smaku ojropny ale dziala cuda. Niech Asia kilka razy dziennie plucze nim gardlo. To wyciag z romianku i dziala antyseptycznie i sciagajaco, lagodzaco. I ucaluj moja ulubienice ode mnie!
Angina ropna najczesciej zaczyna sie dosc wysoka goraczka i ogolnym rozbiciem. Pozniej, po mniej wiecej dwoch dniach wychodza czopy na migdalach. I sa bardzo powiekszone wezly chlonne, szczegolnie te zauszne.
Nie kazde czerwone gardlo moze oznaczac angine. Choc ona najczesciej wlasnie pojawia sie latem. nagle zmiany temp i te sprawy. Daj jej ten antybiotyk, kup w aptece plyn do plukania AZULAN, jest w smaku ojropny ale dziala cuda. Niech Asia kilka razy dziennie plucze nim gardlo. To wyciag z romianku i dziala antyseptycznie i sciagajaco, lagodzaco. I ucaluj moja ulubienice ode mnie!
Kamila - jak już pisałam wcześniej... może z 10 stron temu
do końca wakacji nie ma możliwości
Nonek - on ma takie kropki czerwone w gardle i nieciekawy zapach z ust
dałam antybiotyk i poszła spać
Dzięki za pomoć dziewczyny
do końca wakacji nie ma możliwości

Nonek - on ma takie kropki czerwone w gardle i nieciekawy zapach z ust

dałam antybiotyk i poszła spać
Dzięki za pomoć dziewczyny

kasuelf
mama grudniowa'06
U nas na ślubie też nie było moich rodziców
bo nie akceptowali naszego wyboru
Była tylko siostra i babcia
Matka przyszła do USC i ja cały ślub panicznie się bałam
że jakiś numer wykręci
jak ja się bałam
Więc Kasu wiem, co mogłaś czuć:dull:
he moja mama przyszla do usc i kiedy byl moment ze ludzie kolejno podchodzili skladac zyczenia powiedziala do mnie co a la ze sobie zycie marnuje, daniela ominela... i poszla do domu
Lucky
bylo mi przykro... szalenie
ludzie popelniaja bledy... nie ma co tego rozpamietywac
bylo mi szalenie przykro
Ja się pogodziłam z rodzicami w 2001 roku
po śmierci babci
generalnie, to się odzywaliśmy do siebie..
ale właśnie wtedy matka przeprosiła i w ogóle był happy end
alei tak moje stosunki z matką są... w miarę poprawne
po śmierci babci

generalnie, to się odzywaliśmy do siebie..
ale właśnie wtedy matka przeprosiła i w ogóle był happy end

alei tak moje stosunki z matką są... w miarę poprawne

reklama
hej,
Kurde, a ja poszłam w kimę na 2 godziny

nie mam pojęcia, daczego....
Już oczywiście diagnozuje senność ciążową.
Jezu, jaką ja mam fobię....

kate - przy anginie są białe naloty w gardle i przede wszystkim na migdałach... - miałam raz w życiu i nie chce nigdy więcej
Ból jest tak okropny,że śliny nie można przełknąć.
A czerwone kropki w jamie ustnej świadczą o stanie zapalnym - tak jak lucky mówi.
Ucałuj Asię od nas a w szczególności od Ali ( i Ala bardzo prosi Asię,żeby wyszdrowiała na spotkanie grudniówek

)
Kurde, a ja poszłam w kimę na 2 godziny

nie mam pojęcia, daczego....
Już oczywiście diagnozuje senność ciążową.
Jezu, jaką ja mam fobię....

kate - przy anginie są białe naloty w gardle i przede wszystkim na migdałach... - miałam raz w życiu i nie chce nigdy więcej

A czerwone kropki w jamie ustnej świadczą o stanie zapalnym - tak jak lucky mówi.
Ucałuj Asię od nas a w szczególności od Ali ( i Ala bardzo prosi Asię,żeby wyszdrowiała na spotkanie grudniówek