czarna551
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za pomysły-z tymi maskotkami-super sprawa bo u mnie niedaleko jest dom dziecka i taka woiska dziecięca gdzie są mamy samotnie wychowujące dzieci-napewno się ucieszą-o ile ten ślub wypali. Bo pow.że jak Tęście nie dadzą kasy to odwołam salę i orkiestre-wole stracić 1700zł niż 5000zł !!
Kicia my jakbyśmy robili sami to od T.nic byśmy nie dostali bo tak było na cywilnym i jeszcze mieli pretensję że ślub bierzemy. Teść wtedy pow.że on nie przyjdzie i eraz też tak mówi ale pow.że hu..j mu w dupę
Swinka już zabita-teraz wyroby!;-)
A u mnie dzisiaj straszna burza szalała nad ranem-z każdej strony swiata było po 4 burze(najmniej)

Jak w pewnym momencie pier...dolło to z M.wyskoczyliśmy z łóżka na równe nogi i sprawdzaliśmy czy to nie u nas-czy dom stoi
;-)
A pioruny to były od nieba po samą ziemię.....

.....wszystko poszło do Miłki w strone Katowic;-):-)
ciekawe czy u niej była burza????
;-)
Dawid przespał całą burzę i cała noc---jupi:-):-):-)
Kicia my jakbyśmy robili sami to od T.nic byśmy nie dostali bo tak było na cywilnym i jeszcze mieli pretensję że ślub bierzemy. Teść wtedy pow.że on nie przyjdzie i eraz też tak mówi ale pow.że hu..j mu w dupę
Swinka już zabita-teraz wyroby!;-)
A u mnie dzisiaj straszna burza szalała nad ranem-z każdej strony swiata było po 4 burze(najmniej)

Jak w pewnym momencie pier...dolło to z M.wyskoczyliśmy z łóżka na równe nogi i sprawdzaliśmy czy to nie u nas-czy dom stoi

A pioruny to były od nieba po samą ziemię.....

.....wszystko poszło do Miłki w strone Katowic;-):-)
ciekawe czy u niej była burza????

Dawid przespał całą burzę i cała noc---jupi:-):-):-)
I wszystkiego najlepszego dla Filipka!!!!!!!