reklama
kasuelf
mama grudniowa'06
a ja piguly + gumki= ciazofobiaa ja chyba przestane brac, bo mnie juz wkurza niechec, totalna zimnica. Maz wyrozumialy, chociaz mu powiedzialam w zywca ze nie chce mi sie wogole i juz nawet nie nalega, ale jak tak dlugo mozna? Ale z drugiej strony ja nie ufam gumką
dzieki pigulom checi brak, ale jakos mi tak lepiej

Maju witaj!! dlugo cie nie bylo.. a sie dzialo... hehe
opowiadaj lepiej jak w polsce
szkoda ze bratanicy nie widzialas
maja_1980
grudniowa mama '06
Kasuelf w Plnic ciekawego. Na poczatku przez trzy tygodnie upaly. Jak tatus dojechal pojechalismy na Mazury i zaczelo padac.I tak juz do konca. A na dwa dni przed wyjazdem znow upaly. M sie wkurzyl.
Nie wracam do pracy. Maz mnie przekonal. Raz na dwa miesiace bede spedzac w Pl 10 dni - ten argument mnie przekonal. Zaczynam kombinowac jakis wlasny biznesik.
Nie wracam do pracy. Maz mnie przekonal. Raz na dwa miesiace bede spedzac w Pl 10 dni - ten argument mnie przekonal. Zaczynam kombinowac jakis wlasny biznesik.
sugarspunsister
matka polka superstar
anita trzymam kciuki i chucham na szczescie :-)
co do mojej wysoko kredytowej zlotej karty visa hehe
to oczywiscie koszta sa i to niemale- samo wydanie karty 250 zeta
koszty kredytu etc etc
generalnie laski mi nie robia i moga sie cmoknac
ale szpan ze zlotej karty zostaje hehe
co do mojej wysoko kredytowej zlotej karty visa hehe
to oczywiscie koszta sa i to niemale- samo wydanie karty 250 zeta
koszty kredytu etc etc
generalnie laski mi nie robia i moga sie cmoknac
ale szpan ze zlotej karty zostaje hehe
A
Agaton
Gość
no tak taka karta niezly szpan 
pamietam jak J kiedys zaszalal z karta splacal potem 2 lata, jak tylko spoznil sie jeden dzien znowu kaska do splaty rosla...J uwaza ze to wynalazek szatana, i sie zgadzam, chyba ze ktos ma silna wole

pamietam jak J kiedys zaszalal z karta splacal potem 2 lata, jak tylko spoznil sie jeden dzien znowu kaska do splaty rosla...J uwaza ze to wynalazek szatana, i sie zgadzam, chyba ze ktos ma silna wole

Ja ma kredytowke i sobie ja bardzo cenie, nie raz dupe ratowala. wiadomo ze za spoznienia sie placi,czasem ze splatami jest ciezko, u nas za kazdy tydzien 7 euro, ale coz pogodzilismy sie z tym skoro nieraz chleb nam daje poza tym wsio na necie mozna zakupic
reklama