reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja sobie zrobila przerwe w pigulach ale sie jakos nie poprawia, jak dlugo u Ciebie Ditka to trwalo?? u mnie to w ogole ch ujnia bo biore raczej leczniczo niz anty, biore pierwszy raz w zyciu, wszystko git ale bb niet

reklama
a ja chyba przestane brac, bo mnie juz wkurza niechec, totalna zimnica. Maz wyrozumialy, chociaz mu powiedzialam w zywca ze nie chce mi sie wogole i juz nawet nie nalega, ale jak tak dlugo mozna? Ale z drugiej strony ja nie ufam gumką

a ja jestem leniwa na bb!!
Ale jak M się przyczai to już........aż miło pomyśleć co dalej....

dita czyt.Twój post o ciążofobi! sorry że tu piszę ale mam podobnie!!
tylko z tą różnicą ze jakbym miala pracę to szefa miałabym w du...ie !!!
Jak tylko spóznia mi się @ to liczę na kiedy miałabym termin-bo muszę tą pier,...doloną szkołę skończyć!!!

jestem jestem ! :tak:
wbrew pozorom zaległości nie nadrabiam ;-):-p ciążofobia i mężowstręt wzięły nade mną górę - chyba tylko terapia bedzie w stanie pomóc :tak: ale fakt - odkąd P. w domu to tak jakoś więcej obowiązków się zrobiło - więcej prania , więcej trzeba do lodówki kupić no i wiecej gotować - kurcze same minusy ;-):-D

Notatek nie robiłam i nie wiem co dalej pisać :crazy::confused2:

Czesc dziewuszki
Wreszcie wrocilysmy.
Co prawda nie bylo latwo bo w poniedzialek jak mielismy leciec to okazalo sie samolot bedzie opozniony. Ewakuowali ludzi z calegolotniska oprocz nas - lecacych do Londynu gdyz bylismy juz w srodku po odprawie. Podejrzewali bombe podlozona w motocyklu zaparkowanym przed lotniskiem.
Samolot byl opozniony 7 godzin.Troszke sie wymeczylismy. Dobrze ze nie oddalismy wozka z bagazem glownym. Marika chociaz miala wygodnie

Nie dam rady nadrobic wszystkiego. Jesli przegapilam jakies urodzinki to skladam szczere zyczonka.

Anita widze ze mezus powrocil do gniazdka. Mam nadzieje ze sie nie odzwyczailas:). Powodzonka:)

Postaram sie byc na biezaco.

Caluje wszystkie bobaski. Mamusie rowniez.
Stesknilam sie za Wami.

reklama
Anitka :rofl2:;-):-D:rofl2:
i wszstko jasne...

ja tam raczej ciazofobii nie mam ale juz ze trzy tygodnie tabsow niet i bb niet
a taka ze mnie byla udana nimfomanka:angry:

Do góry