reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Piotruś z uwagi na nabycie wielkiego powera w bicepsie i tułowiu nauczył się zasypiać sam.... po prostu nikt nie ma szans utrzymać go na rękach (bo niby zasypia, ale nagle coś wypatrzy i się gdzieś wykręca niczym wściekły piskorz). No i teraz mamy luzik, bo zarówno w dzień, jak i wieczorem i w nocy sam sobie zasypia nawet już bez kwękania :-) Mogę siedzieć na bb jak zasypia hehe ;-)

Kate, a co ty się tak do tej Scruffy czepiłaś? Ona nawet nie pisze jakichś niestworzonych rzeczy... ja się z nią w wielu miejscach zgadzam, może czasem źle sformułuje, ale dla mnie z postów nie wynika, że robi jakieś straszne rzeczy :happy2:

Hehehehehe....:-D:-D:-D

nie czepiłam się jej
ja jej nie ubliżyłam, nie obraziłam, nie wyzwałam, itd....
ja jej tylko zadałam kilka pytań...
a reszta lasek rozpętała wojnę:)))
poza tym nie obchodzi mnie czy ona da to cholerne mleko czy nie:)
ale o to, w jaki sposób to napisała /wygrałam walkę z 4-miesięcznym dzieckiem!!!/
może i się źle wyraża, a może robi to celowo
ale naprawdę podejrzewam, że specjalnie pisze prowokacyjne posty
i chyba cieszy się jak ludzie do niej skaczą
np.: https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/do-ataku-10876/
No ale nieważne już...
nie łażę już po innych wątkach
i koniec tematu:rofl2:

A ja sobie łaże po innych, a co:tak::-D
Ale juz w takie gów no przepraszam - w kopę sprowokowac się nie dam.
Czasem po prostu podczytuje coś o powrocie do pracy, o 6-latkach, itp.
No kurde, forum jest dla wszystkich;-)

No ja też podczytuję
ale już nie będę tam pisywać
bo się okazało, że jestem kurna jakąś wyrocznią;-)
dla niektórych of kors
a to jedank jest obciążające
i jaka odpowiedzialność
a ja nie chcę:no:
W ogóle to dzięki laski za wsparcie:-D

Piotruś z uwagi na nabycie wielkiego powera w bicepsie i tułowiu nauczył się zasypiać sam.... po prostu nikt nie ma szans utrzymać go na rękach (bo niby zasypia, ale nagle coś wypatrzy i się gdzieś wykręca niczym wściekły piskorz). No i teraz mamy luzik, bo zarówno w dzień, jak i wieczorem i w nocy sam sobie zasypia nawet już bez kwękania :-) Mogę siedzieć na bb jak zasypia hehe ;-)

GRATULUJĘ x 2
:tak::-D:-D

reklama
wiecie co a ja pisalam z tą scuffy(czy jakoś tak) i ona poprostu zle się wyrazila!
Bo potem mi pisała ze dziecko nie ryczało tylko troszkę płakało
i że ona nie daje tylko o 4 godz.mleka
tylko herbatkę-czy coś tam innego.
a to ze inne laski podczytują grudn.i mają o nas zdania to mnie to hu..j obchodzi
- tylko czemu atakują?????
Czyżby zazdrość ich zrzerała????
Bo z tego co się oriętuję to ten wątek cieszy się największą popularnośćią i tak jak napisała sugar kiedyś (coś w rodzju) że tu nie ma lania wody tylko jest szczerość i koleżeństwo!!!!!
To tylę... dziękuję

Do góry