reklama
O żesz ku rwa!!! Ja pier dolę...
siadłam do komoa 3h temu... i już spadać muszę, bom zmęczona i muszę sięwydoić jeszcze...
tyle mi zajęło czytanie postów nowych...
Dzieki za pamięc - :-)
W piątek mieliśmy zaległą imprezkę... cały dzień gotowania, itp.. potem chlanie /mój mąż się trochę schlał, co mu się bardzo rzadko zdarza/...
sobota - łono natury... all day...
niedziela - basen, obiad u mamy, spacer, piwko, lody...
w domciu byliśmy o 20:30... kąpanko Nat i siadłam do kompa o 21:30... i dopiero co skończyłam czytać.... ale juto... będę pisać...
STO LAT DLA MALUSZKÓW
siadłam do komoa 3h temu... i już spadać muszę, bom zmęczona i muszę sięwydoić jeszcze...
tyle mi zajęło czytanie postów nowych...
Dzieki za pamięc - :-)
W piątek mieliśmy zaległą imprezkę... cały dzień gotowania, itp.. potem chlanie /mój mąż się trochę schlał, co mu się bardzo rzadko zdarza/...
sobota - łono natury... all day...
niedziela - basen, obiad u mamy, spacer, piwko, lody...
w domciu byliśmy o 20:30... kąpanko Nat i siadłam do kompa o 21:30... i dopiero co skończyłam czytać.... ale juto... będę pisać...
STO LAT DLA MALUSZKÓW
Widzicie dolny suwaczek???
TYlko 5 dni;-)
Aha...
dzisiaj oglądałam "Galerie BabyBoom" i tam moje zdjęcie jest na pierwszym miejscu... Natala z Misiem jest najlepiej ocenionym zdjęciem... dzięki dziewczyny...
Spadam się doić...
TYlko 5 dni;-)
Aha...
dzisiaj oglądałam "Galerie BabyBoom" i tam moje zdjęcie jest na pierwszym miejscu... Natala z Misiem jest najlepiej ocenionym zdjęciem... dzięki dziewczyny...
Spadam się doić...
reklama
Kicia - tylko jak będziesz szła na spacer to nie zapomnij ubrać Olafka w rajstopy, spodnie, bluzkę, sweter, kurtkę i czapkę!!!!
Niemowlęta są baaaaaardzo wrażliwe, mogą się przeziębić zbyt chłodno ubrane!!!!
Niemowlęta są baaaaaardzo wrażliwe, mogą się przeziębić zbyt chłodno ubrane!!!!