reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sto lat dla FIlipkow!!!!!!!!

Ale sie dzis super czuje porownujac do wczorajsezgo kaca:-). Glowka nie boli, spac sie nie chce.
Szkoda ze sloneczka nie ma:-(

a ja uwielbiam takie tropikalne upaly...:cool2:
tylko jestem juz w waw i jeszcze sie nie przyzwyczailam do miasta...
u rodzicow to las laki pola ogrodki itepe :tak:
ale wracam pewnie jakos w czerwcu bo moja mama ma 3 miechy wakacji- powinnam zostac wykladowca na uniwerku tez hehe wtedy podrzucam malolata i heja :-p
ale juz powzelismy szczytny cel zakupu ziemi i postawienia domu gdzies pod waw, juz nawet ogladalismy kilka dzialek..
tak wiec jedno z przyszlych spotkan bb mam nadzieje zaliczymy na moich wlosciach - juz was zapraszam!!!!!!

sto lat dla wszystkich malpiatkow malych
ide dac mojemu zupe bo drze paszczeke

eee. u mnie tylko 22......
a też uwielbiam takie tropiki, ale niestety u nas zawsze chłodniej. Kontynentalny nas zahacza:no:

reklama
Do góry