reklama
Byłam dziś na rybach - tzn byliśmy wszyscy, siostra Andrzeja z mężem i z ich synkiem który w lutym skończył 2 lata
.
Boże, Natalia w samych bodziakach i zgrzana, bez czapeczki (ku zgrozie wszystkich) a ten mały w
UWAGA)
- pampersie (!!!)
- rajstopach,
- spodniach,
- koszulce,
- swetrze,
- kurtce
- i czapce!!!!!!

MAtko kochana, ja nie mogłam po prostu na to patrzeć! No i oczywiście nie wolno se odezwać, bo ,,on jest chorowity i może się przeziębić"
Oczywiście z nocnika nie korzysta bo ,,jest malutki i ma jeszcze czas"
Jadaczka to mu sie nie zamykała, płoszył wszystkie ryby, darł japę cały czas.
Mam skołatane nerwy...

Boże, Natalia w samych bodziakach i zgrzana, bez czapeczki (ku zgrozie wszystkich) a ten mały w
- pampersie (!!!)
- rajstopach,
- spodniach,
- koszulce,
- swetrze,
- kurtce
- i czapce!!!!!!

MAtko kochana, ja nie mogłam po prostu na to patrzeć! No i oczywiście nie wolno se odezwać, bo ,,on jest chorowity i może się przeziębić"
Oczywiście z nocnika nie korzysta bo ,,jest malutki i ma jeszcze czas"
Jadaczka to mu sie nie zamykała, płoszył wszystkie ryby, darł japę cały czas.
Mam skołatane nerwy...

atol
Fanka BB :)
moja noc niestety nie byla spokojna, Hania sie obudzila o 24 i dawala czadu do 4 rano

bylo
rzucanie sie na podloge
wychodzenie z lozeczka 150 razy
kopanie i rzucanie zabawek
wczolganie sie pod lozko
stawanie w lozku na glowie
wszystko okraszone mega darciem ryja
i kto mnie przebije

bylo
rzucanie sie na podloge
wychodzenie z lozeczka 150 razy
kopanie i rzucanie zabawek
wczolganie sie pod lozko
stawanie w lozku na glowie
wszystko okraszone mega darciem ryja
i kto mnie przebije

STO LAT DLA SOLENIZANTÓW
Kulka samo rtg kręgosłupa może nie wystarczyć potrzebne będzie na bank miednicy i bioder jak ma problemy z chodzeniem
Pingwinek gratuluje pierwszego razu
i najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło 
Aenye mojej tez się czasem zdarzy zapłakać w śnie ale poszeptam do niej i się uspokaja
To na pewno problemy z aklimatyzacją pobędzie w domku to wszystko wróci do normy
a co do prezentu to przyznam że pytam co kto chce aby się nie męczyć 
Kasiu Z moja dostaje codziennie Nana 2R i kiedyś chciałam dać jej tylko cyca i ona wypiła cycka i patrzy na mnie i czeka i się wkurza bo zawsze była flaszeczka a dziś se jaja z niej robię
Atol współczuje kurde ale masz jazdy w domu i jeszcze do roboty chodzisz
mi weekend mija pod znakiem spacerków
Kulka samo rtg kręgosłupa może nie wystarczyć potrzebne będzie na bank miednicy i bioder jak ma problemy z chodzeniem

Pingwinek gratuluje pierwszego razu

Aenye mojej tez się czasem zdarzy zapłakać w śnie ale poszeptam do niej i się uspokaja

To na pewno problemy z aklimatyzacją pobędzie w domku to wszystko wróci do normy

Kasiu Z moja dostaje codziennie Nana 2R i kiedyś chciałam dać jej tylko cyca i ona wypiła cycka i patrzy na mnie i czeka i się wkurza bo zawsze była flaszeczka a dziś se jaja z niej robię

Atol współczuje kurde ale masz jazdy w domu i jeszcze do roboty chodzisz
mi weekend mija pod znakiem spacerków

reklama
maja_1980
grudniowa mama '06
Dzis też pierwszy raz usłyszałam , że Mikołaj jest podobny do mnie :-) w końcu !;-)
Ja chyba nigdy tego nie uslysze:-(